Eğitim-Bir-Sen Kurucu Genel Başkanı Mehmet Akif İnan'ın memleketinde anlamlı açılış

Memur-Sen ve Eğitim-Bir-Sen Kurucu Genel Başkanı Mehmet Akif İnan'ın 17. ölüm yıl dönümünde, Memur-Sen ve Eğitim-Bir-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın ve 81 İl başkanlarının katılımıyla Şanlıurfa Eğitim-Bir-Sen Şube Hizmet Binası açılışı yapıldı.

Eğitim-Bir-Sen  Kurucu  Genel Başkanı  Mehmet  Akif İnan'ın  memleketinde anlamlı  açılış
06 Ocak 2017 Cuma 17:34

Eğitim-Bir-Sen ve Memur-Sen’in Kurucu Genel Başkanı Mehmet Akif İnan, ölümünün 17’inci yıl dönümünde memleketi Şanlıurfa’da anıldı.

Nevati Otel’de düzenlenen etkinliğe Genel Başkan Ali Yalçın ve sendikanın 81 il şube başkanları katıldı.

Moderatörlüğünü  Eğitim  Bir-Sen Genel Başkan Yardımcısı Hıdır Yıldırım’ın yaptığı panelde  AK Parti Tokat Milletvekili ve aynı zamanda Eğitim Bir-Sen’in ilk kurucularından Yusuf Beyazıt ve Sendikanın kurucu üyelerinden Ahmet Temizkök panelist olarak katıldı.

Düzenlenen etkinlikte, Memur-Sen Ve Eğitim-Bir-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın ile 81 İl başkanlarının  katılımıyla  Şanlıurfa Eğitim-Bir-Sen Şube Hizmet Binası açılışı gerçekleştirildi. Eğitim-Bir-Sen ve Memur-Sen'in Kurucu  Genel  Başkanı Mehmet Akif İnan'ın 17. ölüm  yıl dönümünde, Şanlıurfa'da tüm Türkiye'nin şube başkanları da açılışta hazır bulundu.













 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.