Bursa’nın En İyi Diş Kliniği

Alt ve üst çenede meydana gelmiş, gelen çapraşık ve uyumsuz diş yapısını teşhis ederek tedavisi uygulanan yönteme ortodonti denir. Ortodonti diş hekimlerinin uzmanlık alanları içerisinde yer alır, ortodonti alanında uzmanlaşan hekimlere ise ortodontist ismi verilmiştir.

Bursa’nın En İyi Diş Kliniği
13 Temmuz 2018 Cuma 11:41

Alt çenenin önde olması gibi çeneyi ilgilendiren şikayetler genellikle irsidir. Bu tür şikayetlerde hastanın tedavisinin en iyi şekilde gerçekleşebilmesi için hastanın yaşına göre tedavi yöntemi seçilmektedir. alanında uzman ortodontistlere sahip olan Koru Diş Kliniği, genç ve yetişkin olmak üzere hemen hemen her yaştaki ortodonti şikayetine sahip hastalarına en iyi şekilde tedavi yöntemleri sunmaktadır.

Ortodontik Bozuklukların Sebepleri

Çocukluk döneminde özellikle ciddi bir süre boyunca biberon veya yalancı emzik kullanmak, parmak emmek, tırnak yemek gibi alışkanlıklar çocuklarda ortodontik bozukluklara sebep olabilmektedir. Bu tür alışkanlıklar gözlemlendiğinde ertelenmemeli, aksine olabildiğince hızlı davranarak tedavi ettirilmelidir. ( 7 ve 10 yaş aralığı )

Şunu da belirtmeliyiz ki, 10 yaşında düşmesi gereken bir süt dişi eğer 8 yaşında çocuğun ağzından düşerse düşmüş dişin boşluğunda bulunan boşluğa diğer dişlerde kayma yaşanabilir. Diş arasında boşluklar oluşabilir ve gelişim bu şekilde devam edebilir. Bu yüzden özellikle çocuklarda bu tür durumlarda dikkatli davranılmalıdır.

Koru Diş Kliniği Bursa - Hizmetler

Çene bölgesinde oluşan şikayetlerinizden kurtulmak istiyorsunuz ancak uygun bir diş hekimi bulamıyor musunuz? O halde sizler Bursa’da Korupark AVM yakınında bulunan Koru Diş Bursa Kliniği ile tanışmalısınız.

denildiğinde ilk akla gelen diş kliniklerinden olan Koru Diş, bünyesinde barındırdığı tecrübeli ve alanında uzman ortodontistler ile en iyi tedavi şekli sunuyor.

Bunun yanı sıra implant, diş cerrahi, kanal tedavisi, estetik diş hekimliği, çocuk diş hekimliği, diş beyazlatma ve protez kron köprü gibi birçok alanda da uzman ekibiyle siz değerli hastalarına tedavi imkanı sunuyor.

Dijital Gülüş Tasarımı

Günümüzde pek çok insan diş yapısındaki bozukluk nedeni ile rahat bir şekilde gülümseyememektedir. Koru Diş Kliniğinde gülüş tasarımı da ehil eller tarafından gerçekleştirilen hizmetler arasındadır. Çenenin anatomik yapısına uygun olarak, kaplama, diş eti şekillendirme, dudak şekillendirme ve implant gibi teknikler ile yeni bir gülüşe sahip olmak hayal değil. Diş beyazlatma yöntemini kullanarak, dişlerinize daha beyaz bir görüntü sağlıyoruz. Dişlerinizi doğal bir görünüme kavuşturarak estetiklik katıyoruz. Dişleriniz ile akılda kalan bir gülüşe imza atmak istiyorsanız gülüş tasarımını tercih etmelisiniz.

Bursa Koru Diş Kliniği

Ortodonti alanında çalışan doktor kadromuz, mesleklerini en iyi şekilde yerine getiren ve Türkiye'nin farklı Diş Hekimliği Fakültelerinden mezun olan kişilerden oluşmuştur. Doktorlarımız, farklı tedavi yaklaşımlarını uygulayarak, çağdaş teknikler ile klinik tedavi hizmeti vermektedir. Ortodonti tedavisinde doktor tercihi son derece önemli olup hayati değer taşımaktadır. Ehil ellerde yapılmayan ortodonti tedavisi işlem sonrasında kalıcı sıkıntılar doğurabilmektedir. Kaliteli hizmet için kliniğimizi gönül rahatlığı ile tercih edebilirsiniz. Size belirtilen çalışma saatleri içerisinde en iyi şekilde hizmet almak için belirtilen randevu saatlerinde kliniğimizde olmanızı rica ederiz.

Daha detaylı bilgi için : web adresini ziyaret edebilirsiniz.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.