Bozok Üniversitesi akademik personel alım ilanı, Bozok Üniversitesi akademik personel alımı başvuru şartları neler?

Bozok Üniversitesi akademik personel alım ilanı için yazılı açıklama yaptı. Başvuru yapacak olan adaylar  2-18 Nisan tarihleri arasında yapabilirler.

Bozok Üniversitesi akademik personel alım ilanı, Bozok Üniversitesi akademik personel alımı başvuru şartları neler?
02 Nisan 2016 Cumartesi 12:50

Bozok Üniversitesi akademik personel alım ilanında 4 kişinin alınacağını açıkladı. Başvuru yapacak olan adaylar  2-18 Nisan tarihleri arasında yapabilirler.

Üniversitenin ilanda belirtilen birimlerine, 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu, Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği, Üniversitemiz web sayfasında yayımlanan Akademik Yükseltilme ve Atanma Ölçütlerinin ilgili maddeleri ve 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48. maddesinde belirtilen şartları sağlayan kişilerin başvuru yapmasını belirtti. 

Başvurular dikkat edilmesi gerekenler:

  •  Başvurular şahsen yapılacaktır.
  • Özgeçmiş ve yayın listesinin son sayfaları hariç tüm sayfaları paraflı, son sayfasında ise ad, soyad, imza ve tarih olacaktır.
  • Adaylar Üniversitemiz Akademik Yükseltilme ve Atanma Ölçütlerinin II. Bölümünde bulunan Profesörlük, Doçentlik ve Yardımcı Doçentlik Başvurularında Aranacak Değerlendirme Ölçütleri ve Puanlama Esasları tablosunu doldurarak başvuru dosyasına ekleyecektir.
  • Şartları taşımayan veya sonradan şartları taşımadığı tespit edilen adayların ataması yapılmış olsa dahi atamaları iptal edilecektir.
Bozok Üniversitesi akademik personel alım ilanı için tıklayınız.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.