Bozok Üniversitesi 102 Sözleşmeli Personel Alacak - 16 nisan 2018

Bozok Üniversitesi kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere sözleşmeli personel alımı yapacağını açıkladı.

Bozok Üniversitesi 102 Sözleşmeli Personel Alacak - 16 nisan 2018
16 Nisan 2018 Pazartesi 13:08

Bozok Üniversitesi bünyesindeki açık pozisyonları doldurmek için sözleşmeli personel ilanı yayımladı. Doçent, Yardımcı Doçent ve Öğretim Görevlisi gibi pozisyonlar için akademisyen alımı içinde daha önce ilan veren Bozok Üniversitesi Devlet Personel Başkanlığında yayınlanan duyurusuna göre 102 personel alacak. 

Hangi Pozisyonlara Alım Yapılacak

Bozok Üniversitesi ve Türkiye Cumhuriyeti Devlet Personel Başkanlığı tarafından yayınlanan bildiriye göre Hemşire, Sağlık Teknikeri, Laborant, Ebe, Eczacı, Diyetisyen alımı yapalacak. 

İlanda "Üniversitemiz hastanesinde veya Rektörlükçe görevlendirilecek diğer birimlerde, 2016 Yılı KPSS (B grubu) puan sıralaması esas alınarak, 657 sayılı Kanun’un 4/B maddesi ile 06/06/1978 tarihli ve 7/15754 sayılı BKK ile yürürlüğe konulan Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esaslar gereğince, gündüz veya gece nöbet sistemine göre çalıştırılacak sözleşmeli personel alınacaktır.Giderleri özel bütçeden karşılanacak olup, ilanla ilgili tüm bilgilere Üniversitemizin www.bozok.edu.tr adresinden ulaşılabilir" denildi. Ayrıca özel şartlarda ayrı ayrı verildi. 

Başvuru yapmak isteyen adayların 30 Nisan 2018 tarihine kadar Bozok Üniversitesi Personel Daire Başkanlığına şahsen müracaat etmeleri gerekmektedir.

İlan ve başvuru için TIKLAYINIZ...

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.