Gençlik ve Spor Bakanlığı 950 sözleşmeli personel alacak

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç Sözleşmeli Spor Uzmanı ve Sözleşmeli Antrenör sınav ilanına çıkacaklarını duyurdu. Sözleşmeli spor uzmanı başvuru tarihleri belirlendi. Sözleşmeli spor uzmanı sınavı ne zaman? Detaylar haberimizde

Gençlik ve Spor Bakanlığı 950 sözleşmeli personel alacak
11 Ekim 2015 Pazar 11:12

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından 950 kişilik sözleşmeli personel alım duyurusu yapıldı. Bakanlık web sayfasında sözleşmeli spor uzmanı alımı ile ilgili ayrıntılı bilgiler sıralandı.

Sözleşmeli personel sınavıyla alınacak uzmanlar ve sayıları şu şekilde bildirildi. 300 Antrenör ve 650 Spor Uzmanı (550 Spor Eğitim Uzmanı, 20 Spor Psikoloğu, 20 Spor Fizyoterapisti, 20 Spor Beslenmecisi, 20 kadın ve 20 erkek Spor Masörü) olmak üzere toplam 950 sözleşmeli personel alınacak. 

Sınav başvurusu için KPSSP3 puan türünden 60 puan şartı aranırken sınavın da 18 Kasım 2015 tarihinde yapılacağı bildirildi.

Spor Uzmanı ve Spor Antrenörü başvuru tarihleri olarak 28 Ekim ve 6 Kasım tarihleri belirlendi. Bu tarihlerde basvuru.gsb.gov.tr adresinden yapılacak başvurular sonucunda belirlenen adaylar 18 Kasım'dan itibaren Ankara'da sözlü sınava alınacak.


Başvuru duyurusuna ulaşmak için tıklayınız.


Konuyla ilgili Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç tarafından Twitter'da yayımlanan bir mesajla Sözleşmeli Spor Uzmanı ve Sözleşmeli Antrenör alımı yapılacağı duyuruldu. Bu gün içinde sınav ilanına çıkacaklarını belirten Bakan Kılıç Twitter'da şu mesajı paylaştı:

 

 

 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.