EKPSS atamaları 16 Aralık'ta yapılacak

Engelli KPSS atamaları ile ilgili açıklama yapan Devlet Personel Başkanlığı engeli memur atamaları için tarih verdi.

EKPSS atamaları 16 Aralık'ta yapılacak
11 Ekim 2015 Pazar 11:12

Devlet Personel Başkanlığı tarafından yayımlanan bir duyuru ile EKPSS atamalarına ilişkin bilgi verildi. 2014 EKPSS puanları ile yapılacak 2015 engelli memur atamaları için 16 Aralık tarihini veren Devlet personel Başkanlığı, bunun için ÖSYM tarafından yayımlanacak kılavuzun takip edilmesini istedi.

Sonuçların ÖSYM web sayfası üzerinden duyurulacağını açıklayan Devlet personel Başkanlığı bunun için ilgili sayfanın takip edilmesini istedi. 

2014 yılında yapılan EKPSS ile ilgili atamalar bir süredir kamuoyunu meşgul etmekte, çok sayıda aday da atanmak için sıra beklemekteydi. Yapılan açıklama devlette çalışmak isteyen çok sayıda engelli için büyük bir umut doğurdu. Şimdi ÖSYM tarafından ilan edilen takvim beklenecek.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.