Danışman öğretmenler ve okul müdürleri için gerekli evraklar

MEB'in ilk defa uygulayacağı danışman öğretmenlik sisteminin ayrıntıları gittikçe belirgin hale geliyor. Danışman öğretmenlerin aday öğretmenlerle birlikte kitap okuması, film izlemesi ve sınıf için faaliyet yapması planlanmaktadır. Bu noktada danışman öğretmen takip formu, danışman öğretmen çalışma planı ile ilgili danışman öğretmen dosyası ile stajyer öğretmen evrakları haber detayımızda.

Danışman öğretmenler ve okul müdürleri için gerekli evraklar
04 Mart 2016 Cuma 17:53

 MEB'in aday öğretmenlere mihmandarlık yapması için hayata geçirdiği danışman öğretmenlik uygulaması belirli bir plan dahilinde işleyecektir. Bu plan dahilinde danışman öğretmenler aday öğretmenlerle birlikte film izleyecek, kitap okuyacak sınıf içi ve dışı etkinliklere katılacak. 

Danışman öğretmenler ve stajyer öğretmenler için film listesi ve kitap listesi, haftalık çalışma planı ve raporu, faaliyet raporu, ders içi gözlem formu gibi evrakların tamamının örnekleri aşağıda yayımlanmıştır. 

MEB danışman öğretmen ve stajyer öğretmenler için devam edecek 24 haftalık eğitim planı çerçevesinde kullanılacak danışman öğretmen takip formu gibi evraklar sizler için özel olarak hazırlanmıştır.  Bu süreçte aday öğretmenler için ve danışman öğretmenler için gerekli tüm evraklar Kamu Saati ekibi tarafından derlenecek ve www.kamusaati.com 'da yayımlanacaktır. Android uygulamamızı indirerek Kamu Saati'ni daha hızlı takip edebilir ve gelişmelerden anında haberdar olabilirsiniz.

Danışman öğretmen ve okul müdürleri için gerekli evraklar

ADAY ÖĞRETMEN YETİŞTİRME PROGRAMI (SUNU)

DANIŞMAN ÖĞRETMENDEN BEKLENTİLER (SUNU)

Aday Öğretmen Film Listesi (ÖRNEK)
Aday Öğretmen Kitap Listesi (ÖRNEK)
Form 1 HAFTALIK ÇALIŞMA PROGRAMI  (PLAN)
Form 1 HAFTALIK ÇALIŞMA PROGRAMI (PLAN) ÖRNEK
Form 2 HAFTALIK FAALİYET RAPORU BOŞ
Form 3 Aday Öğretmen DERS İZLEME FORMU (ADAY)
Form 4 -A DERS İÇİ UYGULAMA GÖZLEM FORMU(DANIŞMAN)
Form 4 -B ÖĞRETMENLİK UYGULAMASI D ERS İÇİ GÖZLEM FORMU (DANIŞMAN)
Form 5 - Aday Öğretmen KİTAP DEĞERLENDİRME FORMU
Form 6 - Aday Öğretmen FİLM İZLEME FORMU
Form 7 - Aday Öğretmen OKUL DIŞI FAALİYETLER FORMU


Tüm evrakları indirmek için tıklayınız.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Mehmet - 8 yıl önce
Kamu Saati'ne evraklar için teşekkür ederiz. Biz de tam bunları arıyorduk.
Avatar
Aslı - 8 yıl önce
MEb'e kızıyorum arkadaş. Bu evrakları niye adam gibi yayınlamazsın. Allah'tan siz varsınız da temin ettiniz. Yoksa halimiz harap.
Avatar
Mine - 8 yıl önce
BEn Ankara'ya atandım, her yerde aynı evraklar kuıllanılıyor değil mi?
Avatar
ali atik - 8 yıl önce
rehber öğretmenlerin kullanacağı formlar da aynı mı acaba nasıl olacak
Avatar
edasu aydın - 8 yıl önce
özel eğitim ve tarih mezunları da atansın Allah ıcın 2 unı okuttum kardeşime artık maaşın yemek istyorum asgarı ıscı maasımı ona yedırdım yıllarca....