60 bin öğretmen ataması yapılacak mı?

Şubat ayında öğretmen ataması yapılacak mı? Başbakan Binali Yıldırım'ın bin 500 engelli öğretmen alımı yapılacağını açıklamasından sonra binlerce atama bekleyen binlerce öğretmen adayı müjdeli haberi bekliyor. Öğretmen atamaları son dakika haberler kamusaati.com adresimizde.

60 bin öğretmen ataması yapılacak mı?
07 Aralık 2016 Çarşamba 12:10

Başbakan Binali Yıldırım'ın 1500 engelli öğretmen alımı yapılacağını açıklamasından sonra atama bekleyen binlerce öğretmen, yeni bir atamanın yapılıp yapılmayacağını merak ediyor. 30 bin ve 60 bin öğretmen ataması yapılacağı haberleri sonrasında atama bekleyen öğretmenler, resmi bir açıklama bekliyor. 

AK Parti Genel Merkezi’nde Engelliler Koordinasyon Merkezi’ni ziyaretinde konuşan Başbakan Binali Yıldırım, bin 500 engelli öğretmen alımının şubat ayında yapılacağını belirtmişti. Başbakan'ın bu müjdesinden sonra atama bekleyen öğretmenler, sosyal medyada Şubat ayında 30 bin ve 60 bin öğretmen ataması yapılsın şeklinde kampanya başlattı. Peki şubat ayında öğretmen ataması yapılacak mı?


Şubat 2017'de öğretmen ataması yapılacak mı?


30 ve 60 bin öğretmen ataması talepleri, atama bekleyen öğretmenlerin gönlünde yatan bir müjde olarak yer alıyor. Ancak şuabt ayında 30 veya 60 bin öğretmen atamasının yapılmasının zor görüldüğü ifade ediliyor. 2017 yılı içerisinde toplam 60 bin atamanın yapılabileceği belirtilsede Şubat ayında 30 bin veya 60 bin atamanın yapılmayacağını söyleyebiliriz. 

Başbakan Binali Yıldırım'ın ilerleyen günlerde atama bekleyen öğretmenler ile ilgili bir açıklama yapması bekleniyor. Yukarıda bahsedildiği rakamların olmayacağı ancak, belli sayıda atamanın Şubat ayında yapılacağı bekleniyor. 

 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ogretmen - 7 yıl önce
Ne 30 bini en az 50 bin atama olmali referandum nedeniyle ogretmenleri memnun edecek bit atama yapmalAri gerekiyor
Avatar
... - 7 yıl önce
Edebiyat mağdur. 46 bine 2.500 kadro haktır. 79 ile mülakat göremedim. Bir milletin dili, namusudur. Sahip çıkınız. Ayrıca biz şiiri Uzun Adam ile sevdik. Bu branşı seçme sebeplerimizden biri Sayın Başkanimizdir. Edeboyatçılar mağdur reis...