3 Kasım Salı günlük burç yorumları Günlük burç yorumları

3 Kasım Salı günlük günlük burç yorumları 3 Kasım Salı günlük burç yorumları merak ediliyor. İşte 3 Kasım Salı günlük burçlara göre hayatımızda nasıl değişiklikler olacak? Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcu Günlük Burç Yorumları Aşk gündemi 3 Kasım Salı günlük burçlar

3 Kasım Salı günlük burç yorumları Günlük burç yorumları
Kamusaati
Kamusaati
03 Kasım 2020 Salı 03:57

Hangi burçlar için şans kapıda? 3 Kasım 2020 burç yorumları

3 Kasım 2020 günlük burç yorumları ilişkiler hakkında ne söylüyor? 3 Kasım Salı günü Koç burcu güne şanslı başlayanlardan. Boğa burcu ise konuşmak istediği konulara uygun bir günde. İşte 3 Kasım 2020 burç yorumları...

1 / 15

KOÇ BURÇLARI VE YÜKSELEN KOÇ: 3 Kasım Salı günü Ay İkizler burcunda ilerlemeye devam ediyor. İletişim adına sabah saatleri daha uygun olacaktır.

2/ 15

BOĞA BURÇLARI VE YÜKSELEN BOĞA: İkili ilişkiler adına uyumlu enerjilerin söz konusu olduğu Salı günü konuşmak istediğin konular varsa doğru bir gün olabilir. Yakın çevrenle ilişkilerin öne çıkıyor.

3/ 15

İKİZLER BURÇLARI VE YÜKSELEN İKİZLER: Ay tüm gün senin burcunda ilerliyor olacak. Sağlığınla ilgili konulara önem verebilirsin. Yönetici gezegenin Merkür bugün düz hareketine geçiyor.

4/ 15

YENGEÇ BURÇLARI VE YÜKSELEN YENGEÇ: Uyumlu enerjilerin söz konusu olduğu gün içerisinde önemli birtakım görüşmelerini bugüne alman yerinde olacaktır. Akşam saatlerinde enerjini sportif aktiviteler için kullanabilirsin.

5/ 15

ASLAN BURÇLARI VE YÜKSELEN ASLAN: Arkadaş çevren ile ilişkilerinin güzel seyredeceği salı günü boyunca sana hayran birisinden güzel bir teklif olabilirsin.

6/ 15

BAŞAK BURÇLARI VE YÜKSELEN BAŞAK: Kariyer hayatında sana yeni gelişmeler vaat edecek önemli görüşmeler yapman bugünlerde söz konusu olabilir. Merkür’ün düz harekete geçmesiyle beraber yaşadığın teknolojik aksaklıklarda düzelecektir.

7/ 15

TERAZİ BURÇLARI VE YÜKSELEN TERAZİ: İletişim konularının hız kazandığı bugün kulağına çalınacak olan dedikodulara dikkat etmelisin. Doğruluk payı olabilir.

8/ 15

AKREP BURÇLARI VE YÜKSELEN AKREP: Ortak paylaşımların ile ilgili konularda ortak bir karara varabileceğin bir gündesin. İkili ilişkilerin güzel seyrediyor.

9/ 15

YAY BURÇLARI VE YÜKSELEN YAY: Ay karşıt burcun olan İkizler burcunda seyrediyor olacak. Akşam saatlerinde sportif faaliyetler adına uygun enerjiye sahip olabilirsin.

10/ 15

OĞLAK BURÇLARI VE YÜKSELEN OĞLAK: Partnerin ile olan ilişkilerini gün boyunca güzel seyredeceğine şahit olabilirsin. Motivasyonunun yüksek olacağı öğleden sonra sportif faaliyetler adına uygun bir süreçtesin.

11/ 15

KOVA BURÇLARI VE YÜKSELEN KOVA: İletişimle ilgili konularda sabah saatleri uygun olabilir. Çocuklarınla ilgilenmek isteyeceğin bir gün. Aşk hayatında ise pozitif enerjiler var.

12/ 15

BALIK BURÇLARI VE YÜKSELEN BALIKLAR: Sabah saatlerinde Ay Venüs uyumlu açısının etkisi ile aşk ilişkilerinde güzel enerjiler var. Merkür’ün düz harekete geçmesiyle iletişimde yaşadığın aksaklıklarda düzeliyor. 


Kaynak: Kamu Saati Özel
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.