Tarık Akan'ın oğlundan amcasına sitem!

Tarık Akan'ın oğlu, cenaze işlemleri yapılırken muhabirlere açıklama yapan Tarık Akan'ın ağabeyine karşı sert konuştu.

Tarık Akan'ın oğlundan amcasına sitem!
16 Eylül 2016 Cuma 14:11

Tarık Akan'ın bu gece saat 01.00'da ölmesi üzerine hastane önünde gazetecilere açıklama yapan Tarık Akan'ın ağabeyine, Tarık Akan'ın oğlundan sert cevap geldi.

Nazım Hikmet kim ya?

Tarık Akan'ın ağabeyi Turgut Üregül'ün hastane önündeki bir muhabire açıklama yaparken muhabirin "Nazım Hikmet Kültür Vakfı ile konuştunuz mu?"şeklindeki sorusu sinirlenerek,  "Hanımefendi komünistleri sevmem. Bilmem benim onlarla hiçbir işim yok. Nazım Hikmet kim ya? Ben siyasetçi değilim, ilgilendirmez beni onlar. Nazım Hikmet'e mi soracağız bunu, ne demek istiyorsun sen? Ben ağabeyiyim diyorum bana ne anlatıyorsun sen. O komünistlerle alakalı. Hastanede 3-4 aydır yatıyor haberiniz var mı? Hastane bilgi vermiyor. Yazık bu hastaneye. Bunlar rezil ya. Cenaze yakınlarına, ağabeyine verilmez mi? Muhasebeye geldiğinde 10 bin lira para isterler Bu hastaneyi yazın." diye cevap verdi.

Tarık Akan'ın oğlu Barış Zeki Üregül ise bu cevaplara karşılık şu sözleri sarfetti:

Üç çocuğu başındayken vefat etti

“Babam 3 haftadır hastanede tedavi görüyordu. Bodrum’dayım derken babam hastanedeydi. Orada sadece 1 hafta tatil için kaldı, hastalığı ağırlaştı ve yatış verdiler. Dün gece 1’de biz üç çocuğu başındayken vefat etti.

'O şahıs şov amaçlı konuşuyor'

Babam sadece biz ailesi için değil. Tüm Türkiye için önemli biriydi. Şimdi yalan yanlış iddialar atan o şahıs (ağabeyi Turgut Üregül) şov amaçlı hastanenin önünde konuşuyor. Gerekli açıklamayı yapmak istedim çünkü bizim kaybımızdan reklam yapmaları çok can acıtıcı.

Babamın olduğu yere yaklaşamadı

‘Cenaze kayıp’ demesi çok garip, biz şu an babamızın vefat işlemleriyle ilgilenirken aşağıda konuşma yapan kişinin yıllardır babamın olduğu yere bile yaklaşamaması herkesçe biliniyordu. Cenaze işlemlerini bugün gün içinde kararlaştırıp bilgi vereceğiz. Babamızı çok seviyoruz, sevenlerine de teşekkür ediyoruz”


Etiketler; #tarık akan
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.