Şort Giydi Diye Tekme Atan Saldırgan Serbest!

Otobüste yolculuk yapan bir hemşireye şort giydiği için tekme atan saldırgan  ardından serbest bırakıldı.

Şort Giydi Diye Tekme Atan Saldırgan Serbest!
18 Eylül 2016 Pazar 19:44


Otobüste yolculuk yapan bir hemşireye şort giydiği için tekme atan saldırgan  ardından serbest bırakıldı.

İstanbul Çekmeköy'de belediye otobüsünde yolculuk yapan bir hemşireye şort giydiği için tekme atan saldırgan Abdullah Çakıroğlu, emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi. Zanlı adliyedeki işlemlerinin ardından serbest bırakıldı.
Hemşire Ayşegül T.'nin şikayeti üzerine harekete geçen İstanbul Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekiplerince gözaltına alınan Abdullah Çakıroğlu'nun emniyetteki işlemleri tamamlandı.

Şüphelinin emniyetteki ifadesinde, "Ben psikolojik tedavi görüyorum. Hemşireye otobüste tekme atan saldırgan serbest bırakıldı
Bir anda istem dışı tekme attım" dediği öğrenildi. Asayiş Şube Müdürlüğü'nden çıkarıldığı sırada basın mensuplarının sorularını, Abdullah Çakıroğlu: "Arkadaşlar herşey kontrol altında... Sıkıntı yok, gerekli izahatları yapacağım... Vandalların saldırısına uğradım, 20 tane solcu terörist bana saldırdı. Her şey islam hukukuna göre oldu" diyerek yanıtladı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.