Manisa'da 3 polis, bir imam, 5 kişi tutuklandı

Manisa'da FETÖ soruşturması kapsamında 3 polis ve bir imamın da aralarında bulunduğu 5 kişi tutuklandı.

Manisa'da 3 polis, bir imam, 5 kişi tutuklandı
20 Ağustos 2016 Cumartesi 09:20

Manisa'da 3 polis ve bir imam tutuklandı. FETÖ darbe girişimi soruşturmalar kapsamında gözaltına alınan 7 kişiden 5'i tutuklandı. Tutuklananlar arasında 3 polis ve 1 imamda bulunuyor. 

Cumhuriyet Başsavcılığının yürüttüğü soruşturmada Manisa Teknik Elemanlar Derneği (MATED) Başkanı Ziya Nur Köse, polisler Ercan Töngel, Engin Alaca ve Serdar Sevgican, Manisa Halk Sağlığı Müdürü Ziya Tay ile Şehzadeler İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Ferhat Bozkaya gözaltına alındı. Adliyeye sevk edilen şüphelilerden Köse ile Töngel, Alaca ve Sevgican tutuklandı. Diğer zanlılar ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Ayrıca, Manisa'nın Kula ilçesinde gözaltına alındıktan sonra adliyeye sevk edilen imam hatip Yahya Korkmaz da tutuklandı.

Bu arada, Kula'da 4, Demirci ilçesinde 2 esnaf, örgüte finans desteği sağladıkları iddiasıyla gözaltına alındı.


Etiketler; #manisa #fetö
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.