Hakkari Çukurca’ da büyük operasyon!

Türk Silahlı Kuvvetleri: Hakkari- Çukurca kırsalına düzenlenen hava harekatında PKK'ya ait 6 hedefi imha ettiğini bildirdi.

Hakkari Çukurca’ da büyük operasyon!
31 Ağustos 2016 Çarşamba 22:03

     Türk Silahlı Kuvvetleri, Hakkari Çukurca kırsalına hava harekatı düzenlendiğini açıkladı.TSK’dan yapılan açıklamaya göre Çukurca kırsalında alınan anlık istihbaratların değerlendirilmesi sonucu Türk Hava Kuvvetleri’ne ait savaş uçakları ile hava harekatı düzenlendiği belirtildi. Bölgede tespit edilen 6 bölücü terör örgütü hedefin ateş altına alınarak imha edildiği kaydedilen açıklamada, görevlerini başarıyla icra eden savaş uçaklarının emniyetle üslerine döndükleri bildirildi.
          Ayrıca  bölgedeki güvenlik kaynakları, Hakkari Çukurca’nın Uzundere-Çağlayan bölgesinde çatışmaların yaşandığını belirrtti. Operasyonda bir teröristin etkisiz hale getirildi ve bir Docka silahın ele geçirildi. TSK'nın PKK'ya yönelik operasyonları devam ediyor…

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.