Hafta sonu hava durumu (Ankara, İstanbul, İzmir)

Hafta içerisinde soğuk havalar tüm yurdu etkisi altına almıştı. Peki hafta sonu Ankara, İstanbul ve İzmir'de hava durumu nasıl olacak? Detaylar Haberimizde.

Hafta sonu hava durumu  (Ankara, İstanbul, İzmir)
07 Mayıs 2016 Cumartesi 09:45

Bahar ayının gelmesi ile birlikte piknik sezonu açılmış oldu. Ancak yurt genelinde bir haftadır sıcaklıklarda büyük düşüş yaşanıyor. Mayıs ayına girilmesine rağmen sonbaharın yaşandığı ülkemizde haftasonu sıcaklıklar ne olacak? Ankara'da haftasonu hava durumu nasıl? Hafta içerisinde yağışların görüldüğü İstanbul ve İzmir haftasonunda da yağış görecek mi? Ankara, İstanbul ve İzmir hava durumu ile ilgili detaylar haberimizde.

ANKARA

Ankara hafta sonunda parçalı ve çok bulutlu olarak giriyor. Bölgenin bazı yerlerinde akşam saatlerine kadar hafif ve orta şiddetli yağışlar beklenirken, akşam saatleri sonrasında sağanak yağış bekleniyor.
HAVA SICAKLIĞI: Hava sıcaklıklarının yarın 2 ila 4 derece artması beklenmektedir.

RÜZGAR: Rüzgarların kuzey ve batılı yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette esmesi beklenmektedir.



İSTANBUL

Parçalı ve çok bulutlu, öğleden sonra Kırklareli ve Edirne çevrelerinin yerel olak üzere hafif sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

HAVA SICAKLIĞI: Hafta sonunda İstanbul hava sıcaklığında önemli bir değişiklik beklenmiyor. 

RÜZGAR:  İstanbul'da haftasonu rüzgar genellikle kuzey ve kuzeydoğu yönlerinden orta kuvvette esecek. Meteoroloji Hafta sonu için İstanbul'da herhangi bir uyarıda bulunmadı.



İZMİR

İzmir'de hafta sonuna parçalı bulutlu olarak girecek. Bölgenin geneli parçalı bulutlu olurken, kuzey ve iç kesimler özellikle öğleden sonra parçalı ve çok bulutlu geçecek.

HAVA SICAKLIĞI:  İzmir'de hava sıcaklığı hafta sonunda 2-4 derece artış gösterecek.

RÜZGAR:  Haftasonu kuzey ve kuzeybatıdan esen orta kuvvetli rüzgar İzmir'de hissedilecek. Dışarıya çıkacaklar için Meteoroloji herhangi bir uyarıda bulunmadı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.