Gaziantep'te 9 kişiyi öldüren katil zanlısı Yusuf Taş yakalandı

Gaziantep'te boşanmak isteyen eşini ve 8 kişiyi acımasızca öldüren Yusuf Taş otobüsle İzmir'e kaçarken yakalandı.

Gaziantep'te 9 kişiyi öldüren katil zanlısı Yusuf Taş yakalandı
31 Mart 2016 Perşembe 10:12

Türkiye Gaziantep'te yaşanan ve 9 kişinin öldürüldüğü katliam gibi cinayetin katil zanlısının yakalandığı haberini konuşuyor.  İstanbul'da yaşayan Yusuf Taş kendisi ile evli Tuba Taş'ın boşanmak istemesi üzerine eşi ve eşinin ailesinden 8 kişiyi acımasızca öldürmüştü. Olay sonrası kaçarak kayıplara karışan Yusuf Taş'ı yakalamak için operasyonlarını sıklaştırmıştı. Polis ekipleri dün akşam saatlerinde Yusuf Taş'ın otobüsle İzmir'e gideceğinin bilgisini aldı. Bilgi üzerine harekete geçen güvenlik güçleri, İzmir'e gitmekte olan otobüsün içerisinde 9 kişinin katili Yusuf Taş'ı kıskıvrak yakaladı. 

Yakalanarak gözaltına alınan Yusuf Taş ilk sorgusunda 9 kişiyi öldürdüğünü itiraf ettiği öğrenildi.

Olay nasıl olmuştu?

İstanbul'da yaşayan Yusuf Taş ve Tuba Taş arasında şiddetli geçimsizlik nedeniyle tartışma yaşanmıştı. Bunun üzerine Tuba Taş Gaziantep'te bulunan teyze Şenel Çakmak'ın evine yerleşti. Eşinin Gaziantep'e gittiğini öğrenen Yusuf taş barışmak için eşiyle konuşmaya gitti. Eşinden olumsuz yanıt alan Yusuf Taş, Tuğba Taş'ın amcasının oğlu Turan Taş ile evleneceğini öğrendi. Eşinin başkasıyla evleneceğini öğrenen Yusuf Taş 5 Şubat tarihinde Gaziantep'e geldi. Tuğba Taş'ın teyzesi Şenel Çakmak'ın evine giden katil zanlısı, eşi Tuğba Taş, Turan Taş, Şenel Çakmak ve teyzesinin oğlu Ahmet Can Çakmak'ı tüfekle öldürdü. Daha sonrasında amcasının evine giden Yusuf Taş, burada amcası Mustafa Taş, amcasının eşi Gülay Taş ve çocukları Furkan, Türkan ve Gül Taş'ı tabancayla öldürerek kayıplara karıştı. Polisten kaçan Yusuf Taş babası ve diğer akrabalarını da ölümle tehtit etmişti. 


Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.