Cumhurbaşkanı Danışmanı Varank'tan Özkök'e sert tepki

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın danışmanı Mustafa Varank, Hürriyet Gazetesi yazarı Ertuğrul Özkök'ün bugün kaleme aldığı yazıda yer alan iddialara yönelik sert tepki gösterdi.

Cumhurbaşkanı Danışmanı Varank'tan Özkök'e sert tepki
19 Nisan 2017 Çarşamba 11:16

Hürriyet Gazetesi yazarı Ertuğrul Özkök, bugün 'evet' veren seçmenlerin ekonomiye hiçbir katkısı olmadığını iddia etti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın danışmanı Mustafa Varank, Özkök'ün bu yazısına Twitter'dan sert tepki gösterdi. 

Varank, paylaşımında "Ertuğrul Özkök o kadar alçak bir yazı yazmış ki. Hayırın önde çıktığı illerde eveti yok sayıyor. Evet veren vatandaşları sinsice aşağılıyor " diye yazdı. Ayrıca Varank, bir tweet daha atarak, "Ertuğrul Özkök, Lütfü Türkkan ve benzerleri asıl bu ülkede kutuplaştıran, ayrıştıran zihniyetler bunlar" dedi.

Özkök, bugünkü yazısında "hayır çıkan illerden vergilerin yüzde 84'ünün toplandığını evet çıkan illerden vergilerin sadece yüzde 16'sının toplandığını" söylemişti.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.