Bahçeli'den Erdoğan'a tam destek

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a partisinin grup toplantısındaki konuşmasıyla destek verdi.

Bahçeli'den Erdoğan'a tam destek
16 Mayıs 2017 Salı 11:53

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ABD ziyaretine yönelik açıklamalarda bulundu. ABD'ye gitmenin önemli bir adım olduğuna vurgu yapan Bahçeli, "Şimdi sırada belgeleriyle  YPG-PYD bağlantılarını anlatmak kaldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yalnız olmadığını bu kürsüden bir kez daha söylüyorum." diyerek desteğini gösterdi.

Baheçeli konuşmasında şunları söyledi:

"Kuşak ve yol zirvesi forumuna katılan Cumhurbaşkanı Erdoğan, dün ABD'ye gelmiştir. Görüşmenin nokta mesabesinde olacağını Erdoğan söylemiştir. Buradan güçlü bir şekilde diyorum ki, sayın Cumhurbaşkanının ardından Türkiye Cumhuriyeti ve Türk milletinin kudreti vardır. Makamı ve mevki ne olursa olsun kimse gaflete düşüp Türkiye'yi aciz görmemeli, küçümseme yanlışına düşmemelidir. Cumhurbaşkanımız arkasına milletimizin duasını alarak muhataplarının karşısına çıkacak. Cumhurbaşkanı ABD'ye gitmekle isabetli bir karar aldı. Şimdi sırada belgeleriyle  YPG-PYD bağlantılarını anlatmak kaldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yalnız olmadığını bu kürsüden bir kez daha söylüyorum.

Eğer ABD ile ittifak PYD/YPG/PKK yüzünden kopma noktasına gelirse, başımızın çaresine bakmatan doğal bir yol olmayacaktır. 80 milyon tek yürek mücadele etmekten yorulmayacağız. ABD'nin önünde artık 2 yol vardır. Ya PKK ile ilişkilerini güçlendirecek ya da bundan dönüp Türkiye ile el sıkışacaktır. Ya düşmanlık ya dostluk, ABD için başka alternatif kalmamıştır."

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.