8777 personel görevden alındı, görevden alınan personeller ve memurların isimleri

Yargıdan sonra İçişleri Bakanlığı FETÖ'cüleri temizlemek için düğmeye bastı. Yapılan operasyonlarda birçok kamu personeli görevden alındı. 8 bin 77 personel İçişleri bakanlığı tarafından FETÖ mensubu olduğu gerekçesiyle görevden alındı. İşte görevden alınan memur personelin isim listesi haberimizde.

8777 personel görevden alındı, görevden alınan personeller ve memurların isimleri
18 Temmuz 2016 Pazartesi 12:45

15 Temmuz 2016 Cuma akşamında TSK içerisine yuvalanmış Fettullahçı Terör Örgütü mensubu askerler tarafından Türkiye Cumhuriyeti'ne darbe girişiminde bulunuldu. Darbe girişimi vatandaş ve devlet tarafından geri püskürtülürken, birçok yerde FETÖ'ye karşı operasyonlar başlatıldı. İlk olarak TSK içerisinde yuvalanmış FETÖ'cü personel gözaltına alındı. Daha sonrasında yargi içerisine sızmış birçok hakim, savcı ve adalet personeli görevden uzaklaştırıldı. Sabah saatlerinde ise İçişleri Bakanlığı terör örgütü FETÖ'ye mensup kişileri temizleme operasyonuna başladı. Bakanlık bünyesinde bulunan  8 bin 777 personel görevden uzaklaştırıldı. Peki görevden uzaklaştırılan 8 bin 777 personelin görevi ve isimleri neler? Detaylar haberimizde.

Görevden uzaklaştırılan 8 bin 777 personelin İsimleri ve Görevleri neler?

Fettullah Gülen'in lideri olduğu FETÖ'ye biat eden kişiler devletin birimlerinlerinden tek tek temizleniyor. Yıllar içerisinde devletin birimlerine ve kamu binalarına sızmış FETÖ'cü teröristler, yargı, bakanlık ve emniyet birimlerinin operasyonlarıyla görevden uzaklaştırılıyor. İçişleri Bakanlığı sabah başlattığı operasyon ile 30 vali ve 8 bin 777 personelin görevden uzaklaştırıldı öğrenildi. FETÖ'ye mensup olduğu öğrenilen vali ve personelin kim oldukları merak ediliyor. 8 bin 777 personelin isimleri henüz açıklanmadı. FETÖ'cü olduğu belirtilen personelin isimleri açıklandığı andan itibiaren haberimizden öğrenebilirsiniz. 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Selcuk selcuk - 8 yıl önce
Serefsiz vatan hayini fetoculeri arastirilsin bulunsun hepsi gorevden alinsin hatta yaptugina gore omur boyu zindanlarda curutulsun lakiiin bugune kadar sokaklari savas alanina ceviren devlete millete kan kusturan eli silahli pkk tororistleri ve diger terorist guruplari neden iceei almadiniz kafasinu gozunu kirmadiniz belediye otobuslerimizi yakip icinde onlarca masum insanimizi katleden serefsizlere neden bise yapilmadi nevruz dediler eyleem yaptilar yaktilar yiktilar apo dediler eylem yaptilar yaktilar yiktilar onlarca masum cana kast ettiler neden elinde apo posteri olan elinde kus lastigi molotof yada silah bomba olan bi serefsiz alinmadi iceri yada gorevinden alinmadi
Avatar
ak gençlik - 8 yıl önce
Helal olsun katılıyorum