6 Aralık 2016 FETÖ'den gözaltına alınanlar

6 Aralık 2016 tarihi itibari ile aralarında öğretmen, adli çalışan ve polislerin bulunduğu toplam 177 kişi hakkında gözaltı kararı çıktı. FETÖ'den gözaltına alınmalar ile ilgili detaylar haberimizde.

6 Aralık 2016 FETÖ'den gözaltına alınanlar
06 Aralık 2016 Salı 20:52

Fethullahçı Terör Örgütü'ne (FETÖ) yönelik soruşturmalar devam ediyor. 6 Aralık 2016 Salı günü itibari ile FETÖ'den haklarında gözaltı kararı çıkarılanların sayısı gün itibariyle 177'ye yükseldi. Peki hangi kurum ve meslek dallarında gözaltına alınma işlemi yapıldı? İşte detaylar.

FETÖ'ye yönelik soruşturma kapsamında Antalya'da aralarında polis ve öğretmenlerin bulunduğu 80 kişi hakkında gözaltı kararı çıkarıldı. Haklarında gözaltı kararı çıkarılanlardan 60'ı gözaltına alındı.

​Denizli'de FETÖ soruşturması kapsamında meslekten ihracı yapılan 47 öğretmen hakkında gözaltı kararı verilirken 26 öğretmende gözaltına alındı.

Diyarbakır'daki FETÖ'nün darbe girişimine yönelik başlatılan soruşturma kapsamında 36 adliye çalışanı gözaltına alınarak emniyete götürüldü.

Sivas'ta 14 öğretmen FETÖ'den gözaltına alındı. 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.