MEB 'Elektronik Kütüphane'sini zenginleştiriyor

MEB Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürlüğünce, “özel eğitim” ve “rehberlik”le ilgili basılı yayınlarının dijital ortamda yayımlandığı “Elektronik Kütüphane” içerik itibariyle kategorilerine ayrılarak zenginleştirildi.

MEB 'Elektronik Kütüphane'sini zenginleştiriyor
05 Mart 2018 Pazartesi 15:54

MEB Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürlüğünün,  “özel eğitim” ve “rehberlik”le ilgili basılı yayınlarının dijital ortama aktarılarak Ocak 2018’de yayına alındığı “Elektronik Kütüphane”, içerik olarak zenginleştirildi.

“Yayınlar”, “Videolar”, “Kataloglar”, “Öğretim Programları”, “Ders Kitapları” ve “Afişler-Broşürler” kategorilerine ayrılan elektronik kütüphanede hali hazırda yayımda olan “Yayınlar” kategorisinin yanı sıra Genel Müdürlüğün çeşitli tarihlerde düzenlenen tören ve organizasyonları için hazırlanan ve gösterimi yapılan sinevizyonlar, tanıtım filmleri ve tören videoları kategorisi yayımlandı.

Elektronik kütüphanede yer alacak "Kataloglar", “Öğretim Programları”, “Ders Kitapları” ve “Afişler-Broşürler” kategorilerinin yapım çalışmaları devam etmekte olup tamamlandığında yayımlanacağı kaydedildi.

Elektronik kitaplara Android ve IOS tabanlı tablet ve telefonlardan da ulaşılabilecek. Elektronik kitaplara ulaşabilmek için bilgisayarınızda Adobe Flash Player uygulamasının kurulu olması ya da tarayıcınızda Adobe Flash Player kullanımına izin verilmiş olması gerekiyor.

Elektronik Kütüphaneye ulaşmak için TIKLAYINIZ.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.