Paris-Kahire seferini yapan Mısır uçağı kayboldu!

Mısır Havayolları'na (EgyptAir) ait, Paris-Kahire seferini yapan uçak kayboldu.

Paris-Kahire seferini yapan Mısır uçağı kayboldu!
19 Mayıs 2016 Perşembe 09:04

Mısır Havayolları (EgyptAir)'e ait 804 sefer sayılı Paris - Kahire seferini yapmakta olan uçak havada kayboldu. Seyir halinde ve içinde 59 yolcu ile 10 mürettebat bulunan uçağın, radarda kaybolduğu öğrenildi.

Mısır Havayolları (EgyptAir) tarafından resmi Twitter hesabından yapılan açıklamada Fransa'nın başkenti Paris'ten yerel saatle 23.09'da kalkan Airbus A320 tipi uçağın Mısır hava sahasına girdikten 16 kilometre sonra, yerden 11 kilometre yükseklikte seyir halindeyken radardan kaybolduğunu duyurdu.

Flightradar24.com internet sitesi, uçağın kaybolduğu sırada Akdeniz üzerinde olduğunu belirtti. Mısır Sivil Havacılık Bakanlığı, arama ve kurtarma ekiplerinin kayıp uçağı araştırdıklarını açıkladı. 

Mısır Sivil Havacılık Bakanlığı Sözcüsü radardan çıkarak kaybolan uçağın muhtemelen Akdeniz'e düştüğünü açıkladı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.