Tarım Bakanlığı'nda Personel Atama Takvimi Netleşti

Tarım ve Orman Bakanımız Dr. Bekir Pakdemirli, merakla beklenen 2 bin 153 kadronun hangi tarihlerde atamasının yapılacağını açıkladı

Tarım Bakanlığı'nda Personel Atama Takvimi Netleşti
Kamusaati
Kamusaati
27 Mart 2020 Cuma 18:10

Tarım Bakanlığı'nda Personel Atama Takvimi Netleşti

Tarım ve Orman Bakanımız Dr. Bekir Pakdemirli, merakla beklenen 2 bin 153 kadronun hangi tarihlerde atamasının yapılacağını açıkladı

Tarım Bakanlığı'nda personel atama takvimi netleşti

Tarım ve Orman Bakanımız Dr. Bekir Pakdemirli, Yüzbinlerce kişi tarafından merakla beklenen 2 bin 153 kadronun hangi tarihlerde atamasının yapılacağını açıkladı. Orman Genel Müdürlüğü, Devlet Su İşleri, Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü, Meteoroloji Genel Müdürlüğü bölge müdürleriyle video konferans aracılığıyla bir toplantı yaptı.

Tarım ve Orman Bakanımız Dr. Bekir Pakdemirli, videokonferans ile yaptığı toplantıda, Tarım ve Orman Bakanlığına daha önce alınacağı belirtilen 2 bin 153 kadroya ilişkin atamanın hangi tarihlerde yapılacağını açıkladı.

Tarım ve Orman bakanlığına yapılacak atamaların 15-22 Mayıs 2020 tarihleri arasında ÖSYM üzerinden yapılacağını belirten Bakan Pakdemirli "Bu tarihlerde 790 veteriner hekim, 699 ziraat mühendisi, 363 gıda mühendisi, 101 su ürünleri mühendisi, 11 veteriner sağlık teknikeri ile 189 ziraat teknikeri ataması yapacağız.

Büyük bir merakla bu haberi bekleyen gençlerimize hayırlı olsun" açıklamasında bulundu.

Lütfen sosyal medya da paylaşılan şu kadar vaka var,devlet saklıyor,ölüm oranı çok vb paylaşımlara inanmayınız!
kamusaati.com olarak doğrudan sağlam kaynaklardan ve resmi açıklamalardan bilgi edinerek gerekli haberleri yapıyoruz.Lütfen resmi olarak teyit edilmeyen haberleri hem paylaşmayınız hem de dikkate almayınız.
Haberleri doğrudan anında takip edebilmek için haber sayfamız için  TIKLAYINIZ!!!  

Kamu Saati Sayfamızı Sosyal Medya Üzerinden Takip Ederek Güncel İş İlanları Memur ve İşçi Alım Haberlerine ve Son Dakika Haberlerine Herkesten Önce Ulaşarak Bir Adım Öne Geçebilirsiniz.

Kamu Saati Twitter Sayfamızı Takip Etmek İçin TIKLAYINIZ

Kamu Saati Facebook Sayfamızı Takip Etmek İçin TIKLAYINIZ

Kamu Saati İnstagram Sayfamızı Takip Etmek İçin TIKLAYINIZ

Kamu Saati Android Uygulamamız İçin TIKLAYINIZ

Bu yazının tüm hakları www.kamusaati.com'a aittir. 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanununun 36. maddesi uyarınca alıntılanamaz. Telif hakları saklı tutulmuş bu yazının alıntılanması halinde yasal takip yapılacaktır. ©


Kaynak: Kamu Saati Özel
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.