Eşinden telefonla dayak yiyen kadın isyan etti: Can güvenliğim yok!

İstanbul'da 20 yaşındaki Tülay T. kendisini darp eden eşi yüzünden dehşet dolu anlar yaşadı. Başka adamları izlediği yönünde ortaya attığı bir iddia yüzünden telefonla dayak yiyen kadın isyan ederek can güvenliğinin olmadığını söyledi.

Eşinden telefonla dayak yiyen kadın isyan etti: Can güvenliğim yok!
Kamusaati
Kamusaati
27 Şubat 2021 Cumartesi 14:04

İstanbul Bayrampaşa'da bir kadın şiddet vakası yaşandı. O.T. isimli bir kişinin eşi Tülay T.’yi başka adamları izlediğini öne sürerek telefonla dövdüğü öğrenildi. Genç kadın komşusuna sığınarak durumu polise bildirirken yapılan şikayet üzerinde gözaltına alınan O.T. serbest bırakıldı. Talihsiz kadın ise yaşadıkları hakkında konuşurken şikayetçi olduğu halde eşinin dışarılarda gezdiğini ve kendisi ile ailesinin can güvenliğinin olmadığını söyledi. Genç kadın 'Ölmeyi mi bekleyeyim?' diyerek isyan etti.
Tülay T.'nin iddiasına göre, geçtiğimiz pazar günü kızını uyutmaya çalışırken telefonda video izlediği ve o sırada odaya gelen eşi tarafından videoda erkek görüntüsü olduğu için yumruk yediği öğrenildi. Elindeki telefonla dayak yiyen genç kadının gözünün kanlar içinde kaldığı belirtilirken olaydan ancak iki gün sonra eşi markete gidince komşusuna sığındığı ve o sırada durumu polise bildirdiği bildirildi.
Polis ekipleri tarafından gözaltına alınan O.T'nin ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldığını söyleyen Tülay T. duruma tepki gösterdi ve kendisini bu hale getirerek dışarıda olmasının çok üzücü olduğunu ve gereken cezayı çekmesini istediğini belirterek hem kendisinin hem de ailesinin can güvenliğinin olmadığını söyledi. Genç kadın konuşmasında aracılar yoluyla şikayetten vazgeçmesi için baskı aldığını belirterek Ölmeyi mi bekleyeyim?' diyerek isyan etti.
 


Kaynak: Kamu Saati Özel
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.