Okul yakıtını kaçak borularla evine çeken müdüre soruşturma!

Görev yaptığı okulun yakıtını kaçak borularla evine çektiği iddia edilen ilkokul müdürüne soruşturma açıldı.

Okul yakıtını kaçak borularla evine çeken müdüre soruşturma!
13 Ocak 2016 Çarşamba 21:45

Kocaeli'nde okuldaki yakıtı kaçak borularla evine çeken müdürüne soruşturma açıldı. Görev yaptığı okulun yakıtını kaçak borularla evine cektiği iddia edilen ilkokul müdürüne soruşturma açıldı.

Kocaeli'nin Akmeşe bölgesinde bulunan bir ilkokulda müdür olan A.G hakkında okulun yakıtını ikamet ettiği eve borularla çektiği yönünde şikayetler geldi. Okulda öğrencilerin ısınması için kullanılan yakıtı kaçak borular döşeyerek kendi evine çeken okul müdürü A.G hakkında soruşturma açıldı. İl Milli Eğitim Müdürü Fehmi Rasim Çelik açıklamasında, Akmeşe mevkisindeki bir ilkokulun müdürü A.G. hakkında, okulda öğrencilerin ısınması için kullanılan fuel oil yakıtı, kaldığı eve borularla çektiği yönünde şikayetler geldiğini belirtti.Bunun üzerine okula müfettiş gönderdiğini vurgulayan Çelik, "A.G. hakkında soruşturma başlatıldı. Okulda öğrencilerin ısınması için kullanılan yakıtın bulunduğu kazanı, boruyla okulun yakınındaki evine bağladığı ve yakıtı evinde ısınmak için kullandığı iddia ediliyor. Konuyla ilgili soruşturma devam ediyor" dedi.





Etiketler; #kaçak yakıt
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.