10 yıllık öğretmen "Hakkınızı helal edin" yazdı, intihar etti

Mersin'in Tarsus ilçesinde bir ilkokulda görev yapan öğretmen, facebook sayfasına "Hakkınızı helal edin" yazdıktan sonra babasının mezarı başında intihar etti.

10 yıllık öğretmen "Hakkınızı helal edin" yazdı, intihar etti
17 Aralık 2015 Perşembe 22:37

Mersin'in Tarsus ilçesinde bir ilkokulda görev yapan öğretmen, facebook sayfasına  "Hakkınızı helal edin" yazdıktan sonra babasının mezarı başında intihar etti.

Mersin Tarsus ilçesinde bir ilkokulda öğretmenlik yapan 42 yaşındaki Murat Koşar facebook sayfasında ''Hakkınızı helal edin'' yazdıktan sonra Tarsus Şehir Mezarlığına gitti. sıkıntılardan dolayı bunalıma girdiği öne sürülen öğretmen, kardeşine babası Ali Koşar'ın mezarı  gittiğini söyleyen bir mesaj attı. Ekonomik sıkıntılar nedeniyle bunalımda olduğu öne sürülen 10 yıllık öğretmen, yanında bulunan tabancayı başına dayayarak intihar etti. Silah sesini duyan mezarlık görevlileri, mezarın yanına geldiklerinde öğretmenin cansız bedeni ile karşılaştı. Görevliler hemen polis ekiplerini çağırdı. Olay yerinde incelemelerde bulunan ekipler 42 yaşındaki Murat Koşar'ın intihar ettiğini kafasının sap tarafından giren merminin sol tarafından çıktığını belirledi. İntihar eden öğretmen Murat Koşar'ın 1 çocuk sahibi olduğu, eşininde hamile olduğu öğrenildi. 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.