Trabzonspor'a Akhisar maçı pahalıya mal oldu

Tabzonspor, Ziraat Türkiye Kupası'nda Akhisar Belediyespor ile oynadığı maçta yaşanan kargaşa dolayısıyla 1 maç seyircisiz oynama cezası ve 115.000 TL para cezası aldı.

Trabzonspor'a Akhisar maçı pahalıya mal oldu
04 Şubat 2016 Perşembe 22:28

Trabzonspor ile Akhisar Belediyespor arasında oynanan maçta çıkan gerilim nedeniyle Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, Trabzonspor'a seyirci cezası verdi. Ev sahipliğini Trabzonspor'un yaptığı maçta çıkan gerilim yüzünden, kurul Trabzonspor'a bir resmi maçta seyircisiz oynama cezası verdi. Maça kurallara uygun olmayan şekilde seyirci aldığı için de Trabzonspor ayrıca para cezasına çarptırıldı.

Maça kural dışı seyirci aldığı için Trabzonspor'a 100.000 TL para cezası verildi. Bunun yanında güvenlik görevlilerinin saha içi sükuneti sağlayamamalarından dolayı yaşanan kargaşa için de 15.000 TL ek para cezası verildi.






Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.