Galatasaray İzmir'de galip geldi

Ziraat Türkiye Kupası E Grubu dördüncü karşılaşmasında Galatasaray deplasmanda Karşıyaka ile karşılaştı. Mücadelenin 84 dakikası golsüz geçerken son 6 dakikada 4 gol geldi.

Galatasaray İzmir'de galip geldi
12 Ocak 2016 Salı 23:50

Süper lig ekibi Galatasaray Ziraat Türkiye Kupası E Grubu dördüncü hafta karşılaşmasında, deplasmanda Karşıyaka ile karşılaştı. Maçın 84. dakikasına kadar 0-0 giden maçta  Galatasaray 5 dakikada bulduğu 3 gol ile Karşıyaka'yı deplasmanda 3-1 yendi.

Galatasaray'da golleri 84. ve 86 dakikalarda Aurelien Chedjou ve 89. dakikada Sinan Gümüş kaydederken, Karşıyaka'nın tek golü 90. dakikada Necati Ateş'ten geldi. 

Bu sonuçla Galatasaray grupta 12 puan ile lider olurken, Karşıyaka 6 puanda kaldı.

Umut Bulut gözyaşları içerisinde kaldı

Burnunda kırık bulunan ve maske ile maça çıkan tecrübeli oyuncu Umut Bulut, maçın 68. dakikasında köşe atışında kafa topuna yükseldi. Hava topu mücadelesinde Karşıyakalu Ersin ile çarpışan Umut, burnuna darbe aldı ve yerde kaldı. Aldığı darbe ile gözyaşları içerisinde kalan Umut oyuna devam edemedi ve yerini Volkan Pala'ya bıraktı.  

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Yavuz - 8 yıl önce
Bu maçtan da galip ayrılsın.