Galatasaray'da hoca değişti, gelenek değişmedi

Spor Toto Süper Ligi'nde 13. haftada deplasmanda Galatasaray Kasımpaşa'nın konuğu oldu. İki kez öne geçen Galatasaray, skoru koruyamadı ve Kasımpaşa deplasmanında 2 puan bıraktı.

Galatasaray'da hoca değişti, gelenek değişmedi
29 Kasım 2015 Pazar 23:10

Spor Toto Süper Ligi'nde 13. haftada deplasmanda Galatasaray Kasımpaşa'nın konuğu oldu. İki kez öne geçen Galatasaray, skoru koruyamadı ve Kasımpaşa deplasmanında 2 puan bıraktı. 

Hafta içi Şampiyonlar Ligi'nde Atletico ile oynadığı maçta mağlup olup, 1 üst tur şansını kaybeden Galatasaray, ligde Kasımpaşa deplasmına 3 puan parolası ile çıkmıştı. Hamza Hamzaoğlu ile yollarını ayıran Galatasaray'da deneyimli teknik adam Mustafa Denizli bu maç ile Galatasaray başında ilk defa sahaya çıktı. Kadroda fazla değişikliğe gitmeyen Denizli, sadece Emre Çolak'a 11'de şanş verdi.

Mücadeleye iki takımda kontrollü bir oyunla başladı. Ortada geçen oyunda gol perdesi 13. dakikada Burak ile açıldı. Sneijder'in ceza sahasına etkili ortasında Podolski topu Burak Yılmaz'a indirdi ve Burak Galatasaray'ı 1-0 öne geçirdi. Maçın en tartışmalı pozisyonu 26.dakikada yaşandı. Kaşımpaşa'nın Hollandalı oyuncusu Donk'un şutu üst direkten sekip gol çizgisini geçmesine rağmen hakem Halis Özkahya devam kararı verdi. Bu pozisyondan 6 dakika sonra Kasımpaşa beraberlik golünü Hakan Arslan ile buldu. 32.dakikada ceza sahasında topu önünde bulan Hakan Arslan beraberlik golünü attı ve skoru 1-1'e getirdi. İlk yarıda başka gol olmadı ve iki takım soyunma odasına 1-1'lik skorla girdi.

İkinci yarıya istekli başlayan Galatasaray, Podolski ile yakaladığı gol pozisyonunu değerlendiremedi. Baskısını iyice arttıran Galatasaray, aradığı golü 51. dakikada buldu. Ceza sahasına yapılan ortada Hakan Balta güzel bir vuruş ile Galatasaray'ı 2-1 öne geçirdi. Golden sonra skoru korumak için tempoyu düşürmeye çalışsada 76. dakikada Kasımpaşa'nın golüne engel olamadı. Kasımpaşalı Adem Büyük etkili çalımlar sonrasında ceza sahasına ortaladı. Ceza sahası içerisinde yer alan Titi, Muslera ile karşı karşıya kaldı ve beraberlik golünü kaydetti. Maçın geri kalan dakikalarında gol olmadı ve ligin 13. haftasında oynanan Kasımpaşa-Galatasaray maçı 2-2 sona erdi.

KASIMPAŞA - GALATASARAY : 2 - 2

KASIMPAŞA: Ramazan, Erhan, Titi, Omeruo, Vigneau, Donk, Castro, Tunay, Hakan, Adem, Eren 

GALATASARAY: Muslera, Sabri, Semih, Chedjou, Hakan, Emre, Selçuk, Yasin, Sneijder, Podolski, Burak Yılmaz

GOLLER: Burak Yılmaz (13.dk),  Hakan Aslan(32.dk),  Hakan Balta (51.dk), Titi (76.dk)


Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Soner - 8 yıl önce
2 yanlış üst üste. Hamza hocayı göndermek 1. Yanlış. Denizli yi getirmek üçüncü yanlış.
Ne kadar sabırsız ve dünü ne kadar çabuk unutuyoruz. Adam dün 3 kupayı alan takımın hocası. Takımı aldığı seviye belli. Yapılan transfer ortada. Rakibine bak ne yapmış . Denizli ne yapmış?
Avatar
Selim - 8 yıl önce
Sorun hoca sorunu değil. Sorun sabırsızlık ve başarıyı paylaşamamak.