EURO 2016 Fransa İrlanda maçı saat kaçta , TRT 1 Fransa İrlanda maçı canlı izle

Euro2016 Fransa İrlanda maçı saat kaçta? Son 16'daki iki takım olan Fransa ile İrlanda arasında kıran kırana bir mücadele gerçekleşecek. Peki Fransa İrlanda maçı saat kaçta? Euro2016 Fransa İrlanda maçı TRT 1'den canlı olarak izlenebilir. İşte Fransa İrlanda Cumhuriyeti maç saati...

EURO 2016 Fransa İrlanda maçı saat kaçta , TRT 1 Fransa İrlanda maçı canlı izle
26 Haziran 2016 Pazar 14:43

EURO2016'da eleme heyecanı son 16 maçlarıyla devam ediyor. EURO2016'da son 16 maçları Fransa ile İrlanda arasında oynanacak maçla devam edecek. Peki Fransa İrlanda maçı ne zaman, saat kaçta? Fransa ile İrlanda Cumhuriyeti arasında oynanacak karşılaşma hangi kanalda yayınlanacak? Fransa İrlanda maçı canlı izle nasıl yapılır? 

EURO2016'nın en gözde takımlarından İrlanda ve Fransa 26 Haziran Pazar 2016'da karşı karşıya gelecek. Türkiye Saati ile Fransa İrlanda maçı saat 16.00 'da başlayacak. 

TRT 1 ekranlarından canlı yayınlanacak Fransa İrlanda Cumhuriyeti Maçı Lyon Stadı'nda oynanacak. Maçı İtalyan hakem Nicola Rizzoli yönetecek. 

FRANSA – İRLANDA CUMHURİYETİ KARŞILAŞMASINI CANLI İZLE

Fransa İrlanda maçı başladığında canlı izleme bağlantısı buraya eklenecektir.

EURO 2016 Şampiyonası son 16 turunda karşı karşıya gelecek olan iki takımın arasında oynanan son 5 karşılaşmada İtrlanda Cumhuriyetinin galibiyeti bulunmuyor.

Fransa'nın Muhtemel 11’i

Kingsley Coman, Hugo Lloris, Bacary Sagna, Adil Rami, Laurent Koscielny, Patrice Evra, Moussa Sissoko, Yohan Cabaye, Paul Pogba, Antonie Griezmann, Olivier Giroud,

İrlanda Cumhuriyeti'nin muhtemel 11'i
Darren Randolph, Seamus Coleman, Shane Duffy, Richard Keogh, Stephen Ward, Jeff Hendrick, James McCarthy, Robbie Brady, James McClean, Daryl Murphy, Shane Long

Fransa İrlanda maçı ile ilgili tüm gelişmeler Kamu Saati'nde.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.