Bakan Kılıç İsrail maçını tribünden izledi

Gençlik ve Spor Bakanı Çağatay Kılıç Türkiye İsrail karşılaşmasını tribünden izledi.

Bakan Kılıç İsrail maçını tribünden izledi
23 Kasım 2015 Pazartesi 12:48

Basketbolda rakibimiz bu kez İsrail oldu. 2017 FIBA Kadınlar Avrupa Şampiyonası Grup Elemeleri'ndeki ilk maçında İsrail ile karşı karşıya gelen Türkiye’nin 72-53 skorla galip geldiği maçın ardından Gençlik ve Spor Bakanı NTV Spor canlı yayınına açıklama yaptı. Gençlik ve Spor Bakanı Çağatay Kılıç, karşılaşmada mücadele eden tüm sporcuları tebrik etti.

Bakan Çağatay Kılıç, maçın ardından yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

“Milli takımımızın bu akşamki performansından dolayı hepsini tebrik ediyorum. Gerçekten baştan sona üstün bir şekilde, başarılı bir maç ortaya koydular. Dolayısıyla başlangıcı iyi yaptık . İnşallah sonu da iyi gelecek ve  Avrupa Şampiyonası’na en iyi şekilde gideceğiz. Seyirci de Milli Takımı iyi bir şekilde destekledi. Bu akşam Hidayet (Türkoğlu) ve Harun Erdenay Başkan  ile birlikteyiz. Onlar da artık önümüzdeki zamana göre çalışmaya devam edecekler.”


Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.