Sağlık Bakanlığından, atanan personele güvenlik soruşturması

Sağlık Bakanlığı, KPSS veya EKPSS ile atanan memur personele güvenlik soruşturması yapacak. Detaylar haberimizde;

Sağlık Bakanlığından, atanan personele güvenlik soruşturması
09 Kasım 2016 Çarşamba 19:00

Sağlık Bakanlığı tarafından bağlı kurumlara önemli bir yazı gönderildi. Buna göre Sağlık Bakanlığına Kamu Personeli Seçme Sınavı KPSS 2016/6 tercihleri ile atanan ve Engelli KPSS (EKPSS) ile atanan personellere güvenlik soruşturması yapılacak. Bunların yanında 2016 yılı istifa sonrası yeniden atama ile Sağlık Bakanlığına atanan memurlara da güvenlik soruşturması uygulanacak.

Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu tarafından Kamu Hastaneleri Genel Sekreterliklerine gönderilen yazıda KPSS veya EKPSS ile atanan personele güvenlik soruşturması yaptırılacağı bu nedenle yazı ekinde gönderilen formların doldurulması istenildi.

Sağlık Bakanlığına atanan kamu personellerinin güvenlik soruşturmaları için güvenlik soruşturması formu ve arşiv araştırması formu bakanlık tarafından hazırlandı. Kamu hastaneleri birliklerine gönderilen yazıda yer alan bu iki ek form, kurumlar tarafından doldurularak Sağlık Bakanlığına gönderilecek.

İşte Bakanlığın resmi yazısı



 

Güvenlik Soruşturması ve Arşiv Araştırması Formu

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.