Tubidy MP3 indir Google Play Store Tubidy indir, Tubidy uygulaması nedir?

Tubidy uygulaması ile dilediğiniz mp3'ü ücretiz olarak indirebilisriniz. Tubidy mp 3 indirme uygulamasıyla müzik indirmek oldukça basit. Peki bundan başka Tubidy nedir? Google Play Store'dan Tubidy nasıl indirilir?

Tubidy MP3 indir Google Play Store Tubidy indir, Tubidy uygulaması nedir?
16 Mart 2016 Çarşamba 23:05

Günümüzde internetten müzik indirmek gerçekten son derece zor bir iş haline geldi. Önceleri müzik indirme programları kullanılırken; bunlar çeşitli nedenlerle kapatıldı ve kaldırıldı. Ancak Tubidy Mp3 indirme uygulaması ve sitesi, kullanıcılarına Youtube üzerinden dinledikleri müzikleri, mp3 olarak indirme imkânı sunuyor. Veritabanında dosya barındırmayan ve aramalarını arka plandan Youtube üzerinden yapan Tubidy Mp3 indirme uygulamaları bilgisayarlar için de risk taşımıyor. Hızlı olması, kaliteden ödün vermemesi, müzikler içerisinde reklam geçirmemesi, uygulamanın kolaylıkla edinilebiliyor olması Tubidy'nin önemli özelliklerindendir. Müziği indirme kısmı tamamlandıktan sonra dilediğiniz zaman dinlemek için internet bağlantısı zorunluluğu bulunmamaktadır. 

Tubidy Müzik İndirme Çalışma Sistemi

Tubidy çalışma sistemine bakıldığında aslında çok basit olduğu görülebiliyor. Tubidy uygulama olarak kullanılsa bile veritabanında dosya barındırmadığı için çok yüklü bir program değil. Normal şartlarda birçok kişi Youtube üzerinden müzik dinliyor ve klip izliyor. Youtube'dan müzik indirmek için farklı yollar da mevcuttur ama Tubidy kullanıcılarına bunu çok daha kolay bir şekilde sunuyor. Uygulamaya girip bir müzik araması yaptığınızda, sistem arka planda Youtube üzerinden şarkıyı bularak hızlı bir şekilde indirmenizi sağlar. Çalışma sistemi dolayısıyla Tubidy müzik indir güncel bir şekilde çalışmaktadır. Yani Youtube sürekli güncel olduğu sürece uygulama da güncel kalacaktır.

Tubidy ile Neler Yapabilirsiniz?

Tubidy Mp3 indirme uygulamasıdır ve kullanıcılarına bunu hızlıca yapmak için kaliteli bir çalışma sunar. Tubidy ile çok kolay ve hızlı bir şekilde sevdiğiniz şarkıyı arayabilirsiniz. Aynı hız ve kolaylıkla bulduğunuz şarkıyı mp3 olarak indirebilirsiniz. Yerli müzikte olduğu gibi hit yabancı şarkıları Mp3 indirebilirsiniz. Uygulamanın kullanılması bilgisayarınıza, telefonunuza asla zarar vermeyecek; indirdiğiniz Mp3 boyutu dışında herhangi bir alan kaplaması söz konusu olmayacaktır. Keyifle müzik indirip dinlemek için Tubidy Mp3 indirme uygulamasını kullanabilirsiniz.

tubidy indir

Google Play Store Tubidy İndir

Tubidy uygulaması kolay bir biçimde cihazınızın App Store ya da Google Marketten indirilebilir. Tubidy Mp3 indirme uygulaması ile istenen her türlü müziği çok kısa sürede telefonunuza indirebilir ve her an dinleyebilirsiniz. Eğer İOS işletim sistemleri yüklü olan Apple telefon ya da cihazlarından kullanıyorsanız; App Store'den; Android işletim sistemleri kullanan cihaz ya da telefonlardan kullanıyorsanız; Google Play Store'den uygulamayı ücretsiz olarak indirebilirsiniz. Uygulamanın en son versiyonu için arama motorunuza Tubidy müzik indir güncel yazmanız yeterli olacaktır. 

Tubidy Kullanmanın Avantajları

Tubidy Mp3 indirme uygulamasını kullanmanın diğer Mp3 indirme siteleri ve uygulamalarına göre bazı avantajları vardır. Uygulamanın edinilmesi için herhangi bir ücret bulunmaması bu avantajların ilkidir. Birçok müzik indirme programını indirmek için ücret ödemeniz gerekebilir. Bu sıralar hem ücretsiz hem de bu kalitede bir program olması büyük şans kabul edilebilir. Bir diğer avantaj olarak uygulama içerisinde indirdiğiniz müzikler için de herhangi bir ücret ödemenize gerek yoktur. Tubidy'nin arşivinin geniş olması, istenen şarkıların kliplerini izleme imkânı olması, bağlantı kopmalarının yaşanmaması uygulamanın diğer özelliklerinden bazıları.  

Tubidy'den Hangi Müzikler İndirilebilir?

Tubidy'de milyonlar şarkıyı bulma imkânına sahipsiniz. Çünkü uygulama Youtube alt yapısı ile çalışan bir uygulamadır. Youtube'a sadece gün içinde bile yüzlerce müzik videosu yüklenebilmektedir. Tüm bu videolar ister eski yüklenmiş olsun ister yeni yüklenmiş olsun Tubidy'den her an indirilebilmektedir. Tubidy'den yerli popüler şarkıları, hit yabancı şarkıları Mp3 indirebilirsiniz. Pop, türkü, arabesk, rock ve birçok müzik türü fark etmeksizin kolaylıkla edinilebilir. Hit yabancı şarkıları Mp3 indirme yöntemi ile sunan çok uygulama vardır ama birçoğunda şarkılar içinde olsun uygulama içinde çok sayıda reklam bulunur. Tubidy'de reklamsız ve kaliteli bir ses ile hit yabancı şarkıları Mp3 indirebilirsiniz. 

Neden Tubidy'yi Tercih Etmelisiniz?

Tubidy ile istediğiniz he türlü müziği, hit yabancı şarkıları Mp3 indirebilirsiniz. Müzik indirme konusunda herhangi bir limitiniz bulunmamaktadır. Sınırsız sayıda Mp3 indirebilir; dilediğiniz her an dinleyebilirsiniz. İnternet bağlantısı olan her noktada kolaylıkla bağlanıp müzik indirebilme şansına sahipsiniz. Farklı alt yapısı sayesinde geniş bir arşive sahip olan uygulamada aradığınız şarkıyı bulmama imkânınız yok denebilir. Ayrıca Youtube alt yapısı ile çalışan uygulama, kullanıcılarına istedikleri şarkıların kliplerini seyretme imkânı da sunmaktadır. 

Tubidy Hangi İşletim Sistemlerinde Çalışmaktadır?

Tubidy uygulaması İOS ve Android işletim sistemleriyle çalışma özelliğine sahiptir. Ancak bunun için işletim sisteminin bazı özelliklere sahip olması gerekir. Uygulama Android işletim sisteminde 4,3 ve üzeri sürümlerde işlev görebilmektedir. Uygulamanın güncellenmesi bu özelliklerde bir değişikliğe neden olmaktadır. Tubidy'nin son sürümünü kullanmanız birçok açıdan yararınıza olacaktır. Bunun için telefonunuzda yüklüyse eğer uygulamayı güncellemeniz yeterlidir. Yüklü değilse arama motorunuzda Tubidy müzik indir güncel şeklinde arama yaparak son sürüme ulaşabilirsiniz. Uygulama cihazınızda güncel değilken çalışma hatası verebilir ve sorunlar yaşanabilir. Bu nedenle güncel versiyonu edinmek konusunda temkinli olmakta yarar vardır. 

Tubidy ve Müzik İndirme Hızı

Birçok uygulamaya göre oldukça hızlı bir şekilde müzik indirmenize yarayan uygulama; ülkemizde ve dünyada 4,5G'ye geçilmesi ile birlikte daha da hızlanacaktır. Alt yapının ve yazılımcıların hazır olmasının ardından birçok uygulama gibi Tubidy de kendini güncelleyecek ve 4,5G hızında hizmet vermeye başlayacaktır. Gerek şuanda gerekse bu geçiş tamamlandıktan sonra Tubidy müzik indir güncel versiyonuna kolaylıkla ulaşabilirsiniz. İnternet bağlantınsın olduğu her yerde sorunsuz hizmet veren Tubidy'nin, hızında ve kalitesinde artış görülecektir. Şuan ki internet alt yapısına bakıldığında evlerde bulunan Wi-Fi bağlatası daha hızlı kabul edilebilir ama 4,5G hizmetine geçişle birlikte bu denge bozulacak gibi görünüyor. 

Tubidy Neden Bu Kadar Popüler Oldu?





Tubidy uygulaması bu kadar kısa sürede nasıl popüler oldu gerçekten üzerinde düşünülmesi gereken bir konu. Kullanıcılara kullanım kolaylığı konusunda sorunsuz hizmet sunan uygulama, müzik indirmek için ücret talep etmediğinden ve hızlı olduğundan birçok müzik severin dikkatini çekmiştir. Ayrıca yerli ve hit yabancı şarkıları Mp3 indirme imkânı verene; aranan her türlü müziğin kolaylıkla bulunabilmesinin de bu konuda etkisi büyük olmuştur. Diğer birçok müzik indirme uygulamasına göre güvenilir olması kullanıcılarının içine sinmesi de son derece etkilidir. Uygulamanın kullanıcılarına sunduğu bir diğer özellik de istedikleri şarkıların video kliplerini izleme şansıdır. Bu kadar ilgi görmesi ile beraber uygulama son hızla gelişmeye ve büyümeye devam etmektedir. Gün geçtikçe daha kaliteli bir hal aldığından da kullanıcı sayısı günden güne artış göstermektedir. 

Tubidy Cihazlar için Zararlı Bir Uygulama mıdır?

Müzik indirme programı denince birçok insan bir durup düşünmektedir. Çünkü birçoğu cidden cihazlar için zararlı yazılımlardır ve indirilen şarkılarla birlikte cihazlara zararlı özellikte yapılar giriş yapabilmektedir. Ancak Tubidy uygulamasında böyle bir sorun görülmez. Tubidy, piyasadaki diğer programlara bakıldığında son derece kaliteli, alt yapısı sağlam ve hızlı bir uygulamadır. Ancak cihazınızda genel anlamda bir virüs koruyucu bulundurmanız sizin yararınıza olacaktır. Bu sadece Tubidy ya da başka bir uygulama için internet ortamında gezinti yaparken bile cihazınızı koruyacaktır. Ayrıca Tubidy müzik indir güncel versiyonunda, uygulama kendini sürekli geliştirdiğinden daha güvenli kabul edilebilir. 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
dursun karaçizmeli - 4 yıl önce
Play sıtoreindir