Kısmetse Olur Eser West kimdir? Eser West evli mi? Eser'in karısı Max West kimdir, dövmeli fotoğrafları

Kısmetse Olur yarışma programının yarışmacılarından Eser West hakkında ilginç bir iddia ortaya atıldı. Kısmetse Olur evi yarışmacılarından Eser West'in aslında evli olduğu, yarışmaya evli halde katıldığı gündeme bomba gibi düştü. 17 Şubat bölümünde yaşanan evlilik olayı nedir? Peki Eser west evli mi? Eser West kimdir? Eser West'in karısı Max West kim?

Kısmetse Olur Eser West kimdir? Eser West evli mi? Eser'in karısı Max West kimdir, dövmeli fotoğrafları
17 Şubat 2016 Çarşamba 15:56

 Kısmetse Olur evinin en gözde yarışmacılarından Eser West hakkında şok etkisi yaratacak bir iddia ortaya atıldı. Yarışmanın gözde yarışmacılarından biri olan, yakışıklılığı ile göz dolduran Eser West evli iddiası gündeme bomba gibi düştü. Eser'in daha önce eşi Max West'ten boşandığı bu boşanma sonrası programa katıldığı, programda hayatını birleştirecek bir aday aradığını daha evvel söylemiş ve kabul görmüştü. Ancak 17 Şubat bölümünde gündeme düşen boşanma yalanı haberiyle Eser West ve Kısmetse Olur evi sarsıldı. Peki Eser West evli mi? Eser West kimdir?

ESER WEST KİMDİR

Newyork doğumlu Türk asıllı yarışmacı Eser West 25 yaşında. İngilizce öğretmenliği yapan Eser West esmer, kahverengi gözlü, 1.88 boyunda ve 88 kilo. Kova burcunda olan Eser West La guardia community college mezunu. 

Kısmetse Olur evinde her bölümde sessiz ve derinden girmeyi seven Eser West Kısmetse Olur 17 Şubat bölümü evlilik iddiasıyla bomba etkisi yarattı. 

Sosyal medyada Max West 'in Instagram hesabından  Eser West'in karısı diye paylaşılan Max West İsveç'te hala evli görünüyor.

ESER WEST HALA EVLİ Mİ ESKİ KARISI KİMDİR?

İddiaya göre Eser West boşandığını söylüyor ancak hala evli.. Eski eşi Max'e ait olduğu söylenen fotoğraflar ise sosyal medyada yayınlanmaya başladı bile. Max'in dövmeli fotoğrafı oldukça ilgi çekici gözüküyor. 


Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ilayda lara yeşilyurt - 8 yıl önce
eser West keşke bir daha elenseydi yaa çok gıcık inşAllah elenir
Avatar
dıdem - 8 yıl önce
ol tatlım sen ona