Kısmetse Olur 23 Şubat canlı izle, Boğaç ve Nur'un o gizli saklı fotoğrafları 106. bölümde

Yayınlandığı her gün ve saat ekranları kasıp kavuran yarışma programı Kısmetse Olur 23 Şubat bölümü izleme sayfası yayınlandı mı? Kısmetse Olur evinde yeni bölümde evdeki yarışmacıları hangi olarlar bekliyor? Kısmetse Olur 106. bölüm izleyin, Nur ve Boğaçhan'ın pozlarına çok şaşıracaksınız. İkili yeniden barışır mı? Tüm soruların cevabı Kısmetse Olur 23 Şubat bölümünde.

Kısmetse Olur 23 Şubat canlı izle, Boğaç ve Nur'un o gizli saklı fotoğrafları 106. bölümde
23 Şubat 2016 Salı 11:14

Haftalardır hep aynı tempo ile devam eden, hatta dönem dönem temposu yükselen yarışma programı Kısmetse Olur 23 Şubat bölümü de yine nefesler tutulacak ve ikili ilişkiler konuşulacak. Bu hafta sonu gerçekleştirilen eleme heyecanında Ayça'nın evde kalması için mücadele veren yarışmacılar başarılarına ulaştı. Kısmetse Olur evinden giden isim yarışmaya yeni katılan Bedirhan oldu. Peki Bedirhan'ın evden gitmesiyle hangi olaylar yaşandı, Kısmetse Olur evi 23 Şubat fragmanında bu olayların ipucu var mı? Nur ve Boğaçhan sevgili mi? birlikteler mi?

Nur ve boğaçhan'ın birlikte çıkan resimleri Kısmetse Olur evine bomba gibi düştü. Boğaçhan ve Nur'un birlikte çektirdiği fotoğraflar şok etkisi yarattı.

Kısmetse Olur 22 Şubat bölümünde neler oldu? 


Haftasonu eleme heyecanının ardından bu bölümde yine en çok konuşulan isim Nur, Semih ve Emre oldu. Geçen hafta boyunca Nur ile Semih arasındaki yüzük krizi, Nur'un annesinin Semih'e köpürmesi ile başlayan tartışma bu bölümde de farklı bir boyuta taşındı. Nur'un Melis ile sohbetinde Emre için gözyaşı döktüğünü söylemesi, Emre'yi gerçekten sevdiğini, ondan hoşlandığını ve onu istediğini söylemesi Semih ve diğer adaylara izletilince Semih bu durumdan rahatsız oldu ve neden benim için gözyaşı dökmedin diye sitem de etti. 

Görüntülerin tüm yarışmacılara izletilmesi üzerine Nur üstüne basa basa Emre'yi istediğini, bunu inkar etmediğini, Kısmetse Olur evinde sadece Emre'yi istediğini, başka kimseyi görmek ve tanımak istemediğini defalarca belirtti. Ancak yarışmacılar Nur'un bu durumunun yapmacık olduğunu ve sebepsiz yere gözyaşı döktüğünü söyledi. Ayrıca Nur bu tartışmaların kendini yaraladığını da belirtti. 

Son olarak Emre ise Nur'un evden elenmemek için mış gibi yaptığını, aslında aşık olmadığını sadece evde kalmak için rol yaptığını belirtti.

Yarışmacılar kendi kişiliklerini mi oynuyor yoksa rol mü yapıyor? Yarışma aslında mizansen mi?


Sosyal medyada Kısmetse Olur yarışmasıyla ilgili her gün ayrı bir tartışma gündeme geliyor. Yarışamyı takip eden binlerce kişi yarışmanın aslında bir mizansen olduğunu, yarışmacıların para karşılığında oraya tiyatro sergilediklerini, bu yüzden davranışlarının ara ara yapmacık olduğunu belirtti. Öte yandan bazı sosyal medya hesaplarında ise Kısmetse Olur yarışmacılarıyla ilgili oldukça samimi davranıyorlar yorumu da yapılıyordu. Peki sizce evdeki yarışmacıların tavırları yapmacık mı? Gerçekten kendilerini mi yaşıyorlar yoksa rol mü yapıyorlar? Fikirlerinizi sayfanın altında yorum olarak belirtebilirsiniz. 

Kısmetse Olur 23 Şubat Canlı İzlemek için tıklayın



Kısmetse Olur 106. Bölüm Fragmanı 2 Nur ve Boğaçhan yanyana 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.