Arda kural setlere geri dönmek için yaptığı büyük değişim

Bir dönem ekranların sevilen yüzü olan Arda Kural şimdi atlattığı zor günlerin ardından ekranlara geri dönüyor.Ünlü bir güzellik merkezinde saç ekimi yaptıran Kural'ın yakın zamanlarda bir dizi projesiyle ekranlara döneceği konuşulanlar arasında.

Arda kural setlere geri dönmek için yaptığı büyük değişim
06 Ekim 2016 Perşembe 21:07

Bir dönem ekranların sevilen yüzü olan Arda Kural şimdi atlattığı zor günlerin ardından ekranlara geri dönüyor.Ünlü bir güzellik merkezinde saç ekimi yaptıran Kural'ın yakın zamanlarda bir diziprojesiyle ekranlara döneceği konuşulanlar arasında.

Yasadığı psikolojik sorunlar nedeniyle bir süre sokakta yaşayan oyuncu Arda Kural, eski günlerine dönmek için ilk adımı attı ve saç ektirdi.

2005'te “Emret Komutanım” dizisindeki Posta Ferit rolüyle beğeni toplayan oyuncu, 2012 yılında Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'nde tedavi altına alınmıştı.Tedavisine olumlu yanıt verilsede ailesi taraafından reddedilen sanatçı birsüre sahilde yaşadıktan sonra.

Çevresindeki insanlar,arkadaşlarıve hayranları tarafından desteklenerek toparlanması sağlanıp asılyeri olan setlere yeniden dönmesi sağlandı.
Geçirdiği kötü günler sonucu saçları dökülen Arda Kural, yeni imajıyla setlere dönmeye hazırlanıyor.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.