3 Milyonluk Anlaşma için Polisin Ailesiyle 7 kez Görüşmüş 

Alkollü halde kullandığı araçla polis Fatih Alagöz'ün ölümüne neden olan Rüzgar Çetin'in annesi Hale Sözmen ile polis memurunun ailesiyle yaptığı anlaşmanın detayları ortaya çıktı.

3 Milyonluk Anlaşma için Polisin Ailesiyle 7 kez Görüşmüş 
07 Ekim 2016 Cuma 22:56


Rüzgar Çetin'in tahliyesi sonrası ortaya yeni bir iddia atılmıştı. Şehit polisin ailesinin şikayetten vazgeçmek için 10 milyon lira istediği, Rüzgar Çetin'in ailesinin 3 milyon lira ödediği öne sürülmüştü. Son olarak Rüzgar Çetin'in annesinin, şehit polisin ailesi ile 7 kez görüştüğü ortaya çıktı. 

Alkollü halde kullandığı araçla polis Fatih Alagöz'ün ölümüne neden olan Rüzgar Çetin'in annesi Hale Sözmen ile avukatı Mikayil Dilbaz üç kez şehit polisin eşi Özlem Alagöz'ün yaşadığı Adana'ya, dört kez de anne, baba ve iki kardeşin bulunduğu Çorum'a gitmiş.
Şehit polisin yakınlarını "Ben de anneyim" diyerek şikayetlerinden vazgeçirmeye çalıştı ama olmadı.
Aile, avukatı olmadan da Çorum ve Adana'ya giden anneden 10 milyon lira istedi. Bu talep üzerine görüşmeler askıya alındı. Daha sonra yapılan müzakerelerde istenen paranın düşürülmesi üzerine yeniden görüşmeler başlamış.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Arzu sayar - 8 yıl önce
Olenle olunmuyor .aile gelecegini garantiye aldi.kan parasi aldi.hayirlisi olsun