WhatsApp, Facebook ve Twitter'a erişim neden sağlanmıyor?

Dünyanın en büyük anlık mesajlaşma uygulaması WhatsApp'a ve Facebook, Twitter platformlarına Türkiye'den erişim gece saat 02.40 itibariyler sağlanmıyor. WhatsApp, Twitter, Facebook ve YouTube'a erişim neden sağlanmıyor? Detaylar haberimizde.

WhatsApp, Facebook ve Twitter'a erişim neden sağlanmıyor?
04 Kasım 2016 Cuma 09:18

Milyonlarca kullanıcısı bulunan sosyal mesajlaşma araçları WhatsApp, Facebook ve Twitter uygulamalarına gece yarısından bu yana erişim sağlanmıyor. Kullanıcılar bu durumun nedenini merak ederken, konu ile ilgili resmi bir açıklama yapılmadı. Peki WhatsApp ve Facebook ne zaman açılacak? İşte detaylar.

Toplumsal olaylarda kitle iletişim aracı olarak kullanılan ve milyonlarca kullanıcısı olan Facebook, Twitter ve İnstagram'a gece yarısından bu yana erişimde büyük sıkıntılar yaşanıyor. Konu ile ilgili herhangi bir açıklama yapılmazken, teknik bir arızadan dolayı girişlerde sıkıntı olduğu tahmin ediliyor. 

WhatsApp'ın da Facebook gibi teknik bir arıza nedeniyle kullanılmadığı tahmin ediyor. 

Facebook ve Twitter'a DNS değiştirerek Nasıl Girilir? TIKLAYINIZ

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.