Mardin Nusaybin'den acı haber: 1 şehit

Mardin Nusaybin'de terör örgütü PKK'ya yönelik sürdülen operasyonlada hain teröristlerin açtığı ateş sonrası 1 özel harekat polisi şehit oldu.

Mardin Nusaybin'den acı haber: 1 şehit
07 Nisan 2016 Perşembe 13:33

Mardin'in Nusaybin ilçesinde terör örgütü PKK'ya yönelik sürdülen operasyonlar hız kesmeden devam ediyor. Bugün gerçekleşen operasyonlarda çıkan çatışmada, hain teröristlerin keskin nişancıları tarafından açılan ateş sonrası 1 Özel Harekat Polisi şehit oldu.

Sabah saat 10.00 civarında Nusaybin İlçesi Dicle mahallesinde tespit edilen bir grup PKK'lı terörist ile güvenlik güçleri arasında çatışma çıktı. Çatışma esnasında mahalle içerisinde bir eve gizlenen PKK'lı keskin nişancı, açtığı ateşle bir özel harekat polisini yaraladı. Hemen hastaneye kadırılan özel harekat polisi, doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamayarak şehit düştü.

Güvenlik güçleriyle çatışmaya giren teröristler açtıkları tünellerden kaçarak olay yerinden uzaklaştığı öğrenilirken, bölgede operasyonların yoğunlaştığı bildiriliyor. Kaçan teröristlerin etkisiz hale getirilmesi için jendarma ve polis özel harekat timlerinin ortak operasyon yaptığı ifade ediliyor.

 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.