İstihbarat uyardı! Türkiye'ye 2 canlı bomba geldi!

İstihbarat birimleri, DAEŞ terör örgütü mensubu 2 canlı bombanın Türkiye'de eylem yapacağını ve kimliklerinin deşifre olduğunu bildirildi.

İstihbarat uyardı! Türkiye'ye 2 canlı bomba geldi!
02 Mart 2016 Çarşamba 07:56

İstihbarat birimleri uyarıda bulundu. Türkiye'ye 2 canlı bomba geldiği ve eylem planı yaptıkları öğrenildi. DAEŞ terör örgütü mensuplarından 2 kişi, S.A. ve M.A.C. adlı canlı bombaların yasadışı yollardan Türkiye’ye girerek eylem yapacağı belirlendi. Kimlikleri deşifre olan 2 teröristin Kahramanmaraş’ta oturan Suriye uyruklu İ.H. ile buluşma yapacağını tespit eden istihbarat birimleri, teröristlerin fotoğraflarını tüm birimlere dağıttı. Teröristlerin eşkâlleri hakkında da detaylı bilgi verildi.

DAEŞ’li 2 teröristle ilgili elde edilen bilgiler, 81 kentteki tüm birimlerle paylaşıldı. Koruma ve güvenlik tedbirlerinin yeniden gözden geçirilmesi istenilen yazıda, personelle toplantı yapılması ve bilgilendirme istendi. Ayrıca arama ve yol tedbirlerine katılan personele 2 teröristin fotoğraflarının dağıtılması uyarısında bulunuldu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.