İstanbul Barosunun başkanı Mehmet Durakoğlu oldu - Yönetim kurulundaki yeni isimler

​İstanbul Barosu Başkanlık seçiminde kazanan Avukat Mehmet Durakoğlu olurken yeni yönetim kurulundaki isimler de açıklandı. İşte o isimler...

İstanbul Barosunun başkanı Mehmet Durakoğlu oldu - Yönetim kurulundaki yeni isimler
23 Ekim 2016 Pazar 18:43

İstanbul Barosu Başkanlık seçimi Haliç Kongre Merkezi'nde gerçekleştirildi. İstanbul Barosu Başkanlığına Önce İlke Çağdaş  Avukatlar Grubunun adayı avukat Mehmet Durakoğlu seçildi.

36 bin 483 üye delegeden 23 bin 921 kişinin katıldığı başkanlık seçiminde 92 sandıkta oy kullanıldı. Okunan oylarda biriciliği 13 bin 19 oyla Durakoğlu kazanırken Özgürlükçü  Çağdaş Avukatların adayı Several Ballıkaya Çelik 3 bin 423 oy ile ikinci, Hukukun  Üstünlüğü Platformunun adayı Mehmet Sarı 3 bin 40 oy ile üçüncü, Avukat Hakları  Grubu adayı Ömer Kavili 2 bin 740 oy ile dördüncü ve İstanbul Milliyetçi  Avukatlar Grubunun adayı Ali Rıza Kaplan bin 699 oy ile beşinci oldu.

Başkanlığın yanı sıra İstanbul Barosunundaki yeni yönetim kurulundaki avukatların isimleri:

- Avukat Necmi Şimşek
- Avukat Aydeniz A. Tuskan
- Avukat İsmail  Gömlekli
- Avukat Şahin Erol
- Avukat Süreyya Turan
- Avukat Muazzez Yılmaz
- Avukat  Cengiz Yaka
- Avukat Profesör Dr. Serap K. Kiziroğlu
- Avukat Ali Gürbüz
- Avukat  Hasan Kılıç


Etiketler; #İstanbul #baro
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.