Erdoğan 'Muhammed Ali' için bir makale yazdı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Dünyanın Sorunlarını Çözmek İçin Muhammed Ali’nin Mirasını Kullanın" başlıklı bir makale yazdı.

Erdoğan 'Muhammed Ali' için bir makale yazdı
10 Haziran 2016 Cuma 08:22

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dünyaca ünlü boksöz Muhammed Ali'nin cenazesi için ABD’nin Louisville şehrine gitti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bloomberg için bir makale yazdı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan "Dünyanın Sorunlarını Çözmek İçin Muhammed Ali’nin Mirasını Kullanın" başlıklı makalesinde şu ifadelere yer verdi: 

“Dünyanın her yerinden insanlar Ali’nin sporcu kişiliğinin yanı sıra siyasi duruşundan da etkilenmişti. İnsanlığın her zamankinden daha büyük sorunlarla karşı olduğu bu dönemde Ali’nin barış, özgürlük ve dayanışma mesajı Türkiye’nin politikalarına yol gösteriyor. Bugün herkes Muhammed Ali’nin atletik başarılarını konuşacak ama onun gündeme getirdiği sorunlar ciddiyetini koruyor. Onun anısına saygı göstermenin en iyi yolu, özgürlük, eşitlik ve dayanışma vizyonunu uygulamaya geçirmektedir.”

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.