CHP'li Enis Berberoğlu'na müebbet istemi

Savcı, CHP'li Enis Berberoğlu için müebbet hapis talep etti. Ayrıca MİT TIR'ları görüntülerinin yayınlanmasına ilişkin dava kapsamında savcı, Erdem Gül ve Can Dündar için de 10'ar yıl hapis isteminde bulundu.

CHP'li Enis Berberoğlu'na müebbet istemi
11 Ocak 2017 Çarşamba 11:32

Savcı Mehmet Yeşilkaya, CHP'li Enis Berberoğlu için müebbet hapis talep ederken Erdem Gül ve Can Dündar için de 10'ar yıl hapis isteminde bulundu.

MİT TIR'ları görüntülerinin yayınlanmasına ilişkin dava kapsamında İstanbul 14. Ağır Ceza Mahkemesi duruşma savcısı Mehmet Yeşilkaya, Dündar, Gül ve Berberoğlu'nun terör örgütüne üye olmamasına rağmen bilerek ve isteyerek yardım etme suçundan dolayı 10 yıla kadar hapis cezası talebinde bulundu. Ayrıca savcı, Berberoğlu'nun gizli kalması gereken bilgileri açıklaması nedeniyle müebbet hapis cezası talep etti.

Duruşma 1 Mart'a ertelendi.

 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.