Çanakkale'de FETÖ soruşturmasında 15 kamu görevlisi gözaltına alındı

Çanakkale'de yürütülen FETÖ soruşturmaları kapsamında 15 kamu görevlisi gözaltına alındı.

Çanakkale'de FETÖ soruşturmasında 15 kamu görevlisi gözaltına alındı
19 Ekim 2016 Çarşamba 12:20

Çanakkale'de 15 kamu görevlisi gözaltına alındı. Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında, aralarında İl Özel İdaresi Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Necmettin Köksal'ın da yer aldığı 15 zanlı gözaltına alındı.

İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, soruşturma çerçevesinde, daha önceden belirlenen bazı adreslere sabah saatlerinde operasyon düzenledi.

Operasyonda, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü, Çanakkale Devlet Hastanesi, İl Özel İdaresi ile bazı kamu kurum ve kuruluşlarında görevli 15 kişi gözaltına alındı.

İl Özel İdaresi Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Köksal'ın da aralarında bulunduğu zanlılar, sağlık kontrolünün ardından emniyete getirildi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.