Aynes Gıda'nın sahibi FETÖ'den tutuklandı

Aynes Gıda Sanayi Ticaret AŞ'ye düzenlenen FETÖ soruşturması kapsamında Aynes Gıda'nın sahibi ile birlikte 19 kişi tutuklandı.

Aynes Gıda'nın sahibi FETÖ'den tutuklandı
28 Aralık 2016 Çarşamba 10:55

Türkiye'nin en büyük şirketleri arasında bulunan Aynes Gıda Sanayi Ticaret AŞ'ye düzenlenen FETÖ soruşturması kapsamında düzenlenen operasyonda 20 kişi gözaltına alınmıştı. Aynes Gıda'nın yönetim kurulı başkanı ile birlikte gözaltına alınan 20 kişiden 19'u tutuklanırken 1 kişi adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Şirketin yönetim kurulu başkanı Nevzat S, yönetim  kurulu üyeleri Ayhan B. ve Mehmet A.Ö, Tümay Çalışkan, Suat H.S., Salih B, Onur  N, Mustafa B, Metin T, Mekke Y, Mehmet U, Hüseyin A, Harun E, Fatih D, Erkan A,  Ali R.I, Ali Ö, Eren Y. ve Hasan H.P. çıkarıldıkları mahkemece tutuklanırken bir kişinin de adli kontrol şartıyla serbest kırakılmasına karar verildi. Tutuklanların arasında TÜBİTAK'tan böcek davası nedeniyle ihraç edilen kişilerde bulunuyor.

 


Etiketler; #fetö #Aynes
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.