3. havalimanının açılış tarihi ne zaman? Binali Yıldırım açıkladı

Avrasya Tüneli'nin açılış törenine katılan Başbakan Binali Yıldırım, 3. havalimanının açılış tarihinin ne zaman olacağını açıkladı.

3. havalimanının açılış tarihi ne zaman? Binali Yıldırım açıkladı
20 Aralık 2016 Salı 15:53

Başbakan Binali Yıldırım, Avrasya Tüneli'nin açılış törenindeki konuşmasında 3. havalimanının ne zaman açılacağını söyledi. 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Binali Yıldırım, Emine Erdoğan, TBMM Başkanı İsmail Kahraman, Gürcistan Başbakanı Giorgi Kvirikaşvili, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez ile birlikte vatandaşların katılımıyla Avrasya Tüneli açılış töreni başladı. 

Törende konuşan Binali Yıldırım, 3. havalimanı için "İnşallah yeni havalimanımızı 2018 yılının 26 Şubatı'nda devreye almış olacağız. Hayırlı uğurlu olsun diyorum şimdiden." diye konuştu.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.