2017 gelinlik modası, 2017 gelin saçı modası

2017'de eşsiz bir düğün isteyen gelinlerimiz için 2017 gelinlik modası, saç ve makyaj trendlerini, düğün konseptlerini düzenledik. İşte eşsiz bir düğün için tüm detaylar...

2017 gelinlik modası, 2017 gelin saçı modası
02 Temmuz 2017 Pazar 13:50

2017 gelinlik modası, her genç kızın rüyası, GELİNLİK...

2017gelinlik trendleri... Her genç kızın gelinlik hayali çocukluğunda başlar ve giyene kadar da devam eder. Bazen kabarık prenses model bazen balık model, bazen de sıradan olmamak için beyaz uçuş uçuş bir elbise tercih edilir.

Modacı Pınar yazgan 2017 gelinliklerinde 3 boyutlu gelinliklerin daha  ön planda olduğunu belirtti.

Straplez gelinlik artık kullanılmıyor.

2017 gelinlik modellerinde straplez modelden uzaklaşılıyor. V askılar ve düşük askılar daha çok tercih ediliyor. 

Güzel gelinlik vücut tipine göre seçilendir

Özellikle kısa boylu ve basen problemi yaşayan gelinler çan model gelinlik kullanmalı. Kilo problemi yaşayan gelinler ise balık model ve prenses modelden uzak durmalı. Makyajınızın doğal olmasında fayda var. Kaşlara kadar sürülen beyaz açık yeşil mavi tonlar çok geride kaldı. Bizim tavsiyemiz kahverengi tonlarından şaşmayın. Gelinlik seçilirken yılın modası önemli elbette ama unutmayın; moda size yakışandır. Küçük detaylar ve vücut yapınız gelinliğinizi seçerken dikkat etmeniz gereken püf noktalardır.
2017 Gelinlik Modelleri

2017 Gelinlik Modelleri

2017 Gelinlik Modelleri

Düğün fotoğrafları önemli!

Her çiftin hayalini kurduğu o günden geriye kalan güzel hatıralar için düğün fotoğrafları oldukça önemli. Stüdyo çekimleri uzun zamandır geride kaldı. 2017'de daha çok balayı çekimleri yapılıyor artık. Dış çekim tercihinizi düğün gününden farklı bir günde yapmanız sizin için daha avantajlı olacaktır. Düğün fotoğraflarınızın eksiksiz olması için sıcacık yağışsız bir gün tercih etmelisiniz. Fotoğrafçınız kesinlikle moralinizi düşürmemeli, bu yüzden fotoğraflarınızı eğlenerek çekebilecek ve tamamen teslim olabileceğiniz bir ekip bulmalısınız

aliilkerelci instagram ile ilgili görsel sonucu

GELİNLERİN VAZGEÇİLMEZİ GELİN BUKETLERİ

Gelinliğin beyazlığı, saflığı, masumluğu çiçeklerinizle tamamlanmalı. Çiçek seçerken hatıra kalmasını istiyorsanız canlı çiçek tercih emeyin. İlle de canlı çiçek istiyorsanız sadece fotoğraf çekimlerinde kullanacağınız ayrı bir buket yaptırabilirsiniz.  Soluk renkler tercih etmeyin! Gelinliğinizin üzerinde kendini gösteren, 2016 gelin çiçeği modasına uyan buketler istiyorsanız minik çiçekli çeşitli renklerle yapılan gelin buketlerini tercih edebilirsiniz. 

ORGANİZASYON

Düğünde hiçbir şeyle uğraşmayıp tadını çıkarmak istiyorsanız işini iyi yapan ve size hiçbir şey bırakmayan güvenilir bir organizasyon şirketiyle anlaşabilirsiniz. Organizasyon şirketleri isteklerinize, tarzınıza ve tabii ki bütçenize uygun bir davet hazırlayarak sizin için en mükemmelini yaratmayı amaçlıyor. Düğün hazırlıkları hem çok zor hem de bir o kadar keyiflidir. Ancak, tüm detaylarla kendiniz ilgilenmeye kalkarsanız, bir süre sonra bu tempoya yetişemeyebilirsiniz. Kusursuz bir gece için, organizasyonu uzman ellere bırakırsanız, hayallerinizin düğünüyle evlenmiş olacaksınız. Özellikle son yıllarda organizasyon şirketleri kendi düğününüzde sizi misafir olarak ağırlamak için bütün detaylarla ilgilenerek rüya düğünlere imza atıyorlar. Düğününüzün baş konuğu olarak başınızın ağrımaması için organize edecek şirket seçiminde titiz davranmalısınız.  Organizasyon şirketlerini araştırırken, verilen hizmetler ve bütçenize uygunluk konusunda bilgi sahibi olmalısınız. Organize ettikleri düğünlerin yazılı ya da görüntülü referanslarını isteyebilir, ya da düğün sahipleriyle görüşebilirsiniz. Bazı şirketlerin “showroom”larını görerek çalışmaları hakkında genel bir bilgi alabilirsiniz. Eğer düğün mekanını belirlediyseniz, organizasyon şirketini de 3-4 ay önceden belirlemelisiniz. Davetiyeden nikah şekerine, masa sandalye düzenlemesinden masa kartlarına kadar hayalinizdeki düğünü şirket yetkilileriyle paylaşıp sizin istekleriniz, onların yaratıcılığı doğrultusunda mükemmel bir gecede “Evet” diyebilirsiniz.

MEKAN

 En özel gününüzü planlarken belki de en zor kararlardan biri mekân seçimidir. Seçtiğiniz düğün yeri sadece sizin hayalinizdeki düğün ile değil aynı zamanda davetli sayısı, düğün tarzı ve düğün tarihi ile uyumlu olmalıdır.  Mekan seçimi evlenme kararını alıp düğün tarihi belirlendikten sonra yapılması gereken ilk evlilik hazırlığıdır. Özellikle yaz ya da ilkbahar aylarında düğününüzü gerçekleştirmeyi planlıyorsanız düğün yerini en az altı ay öncesinden rezerve etmelisiniz. Bu aylarda düğün sezonu başladığı için tercih edilen mekânlarda boş yer bulmak zor olacaktır. Düğün mekanına karar vermek için öncelikle ne tarz bir düğün istediğinize karar verin daha sonra bu tarza uygun mekanların bir listesini çıkarın. Listenize göre mekanları sırayla gezin ve sizin planladığınız tarihteki doluluk durumunu kontrol edin. Düğün mekanının bütçesi seçiminizde belirleyici etkenlerden biridir. Mekanın bütçesini değerlendirirken sunulan imkan ve şartları göz önünde bulundurmayı unutmayın.  


 


 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.