15 ilde FETÖ operasyonu! 141 kişi gözaltında

Kayseri merkezli dev FETÖ operasyonunda öğretmen ve doktorların çoğunlukta olduğu 141 kişi gözaltına alındı.

15 ilde FETÖ operasyonu! 141 kişi gözaltında
20 Eylül 2016 Salı 09:37

Kayseri merkezli 15 ile dev Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) operasyonu düzenlendi. Sabahın erken saatlerinde başlatılan Kayseri merkezli olarak İstanbul, Ankara, Bingöl, Kırıkkale, Konya, Mersin, Afyon, Yozgat, Bursa, Samsun, Tokat, Mardin, Düzce ve Sivas'ta yapılan dev operasyonda terör örgütünün iletişim için kullandığı By Lock uygulaması kullandığı belirenen 141 kişi gözaltına alındı.

Kayseri Cumhuriyet Savcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında Kayseri Emniyet Müdürlüğü TEM ve KOM şubesi ekipleri, 15 ilde FETÖ üyesi olduğu tespit edilen 141 kişinin gözaltına alınması için bu sabah erken saatlerde operasyonu başlattı. Gözaltı kararı çıkarılan 141 kişinin çoğunun öğretmen ve doktorların olduğu öğrenilen şüphelilerin, örgütün kriptolu By Lock kullanıcısı oldukları belirtildi.

Gözaltına alındıktan sonra sağlık kontrolünden geçirilen 141 şüpheli emniyete getiriliyor.


 


Etiketler; #fetö #bylock
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.