Cami Temizliği ve Camilerdeki Halıların Sağlık Açısından Önemi

Derinlemesine ve sağlıklı bir cami halı yıkama konusunda hiçbir firma Chem-Dry firmasının yanına bile yaklaşamaz. Chem-Dry, halı yıkama sektörüne adım attığı ilk günden bu yana sektörün lider firması olarak son teknoloji araçları ve doğal ürün patentli The Natural kullanarak bugünkü yerini sağlamlaştırmıştır

Cami Temizliği ve Camilerdeki Halıların Sağlık Açısından Önemi
17 Kasım 2017 Cuma 13:46

Derinlemesine ve sağlıklı bir cami halı yıkama konusunda hiçbir firma Chem-Dry firmasının yanına bile yaklaşamaz. Chem-Dry, halı yıkama sektörüne adım attığı ilk günden bu yana sektörün lider firması olarak son teknoloji araçları ve doğal ürün patentli The Natural kullanarak bugünkü yerini sağlamlaştırmıştır.

Cami Halısı Yıkama Süreci

Chem-Dry, cami halılarını yıkarken sadece kendine patentli olan Sıcak Karbonatlı Ekstraksiyon(SKE) yöntemini kullanmaktadır. Başka hiçbir firmanın kullanamayacağı bu yöntemin diğer yöntemlerden farklı olarak 85 dereceye ulaşan sıcaklıkta cami içerisindeki duvardan duvara halıları en dip noktaya kadar temizler ve var olan bakterileri söküp alır. Chem-Dry firmasının kullanmış olduğu bu yöntem sayesinde kir ve pislik halı yüzüne çıkar ve kullanılan teknolojik aletler ile de halı yüzeyine çıkan pislikler çekilere halı temizlenir. Diğer halı yıkama yöntemlerinde ise kir ve pislik halının dibine itilmekte ve aşırı su kullanımı sebebiyle de uzun süre nemli kalan halı mantar oluşumuna ortam yaratmaktadır.

Cami Halısı Yıkarken Kullanılan Solüsyonlar

Kimyasal içermeyen ve tamamen doğal bir ürün olan The Natural, Chem-Dry’nin kullanmış olduğu solüsyondur. Bu yöntem milyonlarca baloncuk oluşturur ve halının en dip noktasına kadar ulaşır. Oluşan bu baloncuklar halının en dip noktasındaki kiri bile çözere halı yüzeyine itmektedir. Çıkan kir de Chem-Dry teknolojisi sayesinde halıdan tamamen çekilir.

Diğer halı yıkama yöntemlerinde kimyasal olan sabun veya deterjan kullanıldığı için halı yüzeyinde tekrardan yapışkan tortu bırakacağından halılar kısa sürede tekrar kirlenecektir. Ancak The Natural Solüsyonlarda böyle bir durum mümkün olmadığından halılarınız ilk gün ki gibi tertemiz kalacaktır.

Daha Sağlıklı Cami Halı Yıkama Hizmeti İle Camiler Çok Daha Sağlıklı

Halı yıkama metodunda çığır açan Chem-Dry, sadece kendine patentli olan Sıcak Karbonatlı Ektraksiyon(SKE) ile duvardan duvara ve boydan boya halı yıkama metodunu kullanmaktadır. Bu metot halı yıkama metotları arasında en sağlıklı olanıdır. Kullanılan Sıcak Karbonatlı Ektraksiyon(SKE) yöntemi laboratuar ortamında test edilmiş bir yöntemdir. Tarafsız olarak yapılan testlerde bu yöntem sayesinde halıda bulunan bakterilerin ve alerjenlerin %98 oranından yok edildiği kanıtlanmıştır. Bu sonuç öylesine yüksek bir sonuçtur ki, diğer hiçbir yöntem sadece Chem-Dry firmasına ait olan bu yöntemden elde edilen sonuca yaklaşamaz.

Cami halısı yıkama yönteminde toksin içermeyen doğal solüsyonlar kullanıldığı için günlük olarak yüzlerce insanın ziyaret ettiği camiler daha sağlıklı ve daha temiz olmaktadır. Bununla birlikte cami halıların yıkanıp kuruması ile birlikte küf ve mantar oluşma riski ortadan kalkacaktır. Cami halısının yıkanma avantajından biri de ortamda bulunan bakterilerin %89 oranından yok olmasıdır. Ancak bu sonuçlar sadece Chem-Dry firmasının kullandığı yöntemler ile ulaşılabilecek sonuçlardır. Cami halısı yıkama hizmetlerinde yararlanmak için Chem-Dry resmi web sitesi olan https://www.chemdry.com.tr üzerinden detayları inceleyebilirsiniz

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.