Emeklilere promosyon zammı ne kadar?

Milyonlarca emeklinin merakla beklediği emekliye promosyonda güzel haberler gelmeye devam ediyor. Peki emekliye promosyon ne kadar olacak? Kamu bankaları emekli promosyonunda anlaşma sağladı. İşte detaylar.

Emeklilere promosyon zammı ne kadar?
09 Ocak 2017 Pazartesi 11:25

12 milyon emeklinin merakla beklediği müjdeli haber nihayet geldi. Emeklilere promosyon için kamu bankalarıyla anlaşma sağlandı. Peki emekliler kaç TL promosyon alacak? İşte detaylar

450 TL'ye kadar promosyon müjdesi

Emekli müşterilerini kaybetmek istemeyen özel bankalar da çalışmalara başladı. 450 liraya varan promosyonda, özellerin de devreye girmesiyle artış bekleniyor.

Yaklaşık 11.5 milyon emekliye promosyon dönemi artık başladı. Kamu bankalarıyla anlaşma tamam. Ancak emekli maaş pastasındaki payını kaybetmek istemeyen özel bankaların da promosyon vereceğine kesin gözüyle bakılıyor. Özel bankaların bunun için hazırlıklara başladığı belirtiliyor. 450 liraya varan promosyonun, özel banka dopingiyle yükselmesi bekleniyor.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
necdet hotalak - 7 yıl önce
ptt den maaş alanları unuttunuz