Uçakta doğan bebeğe THY'den jest

Türk Hava Yolları'nın (THY) Konakri (Gine)-Vagadugu (Burkino Faso)-İstanbul seferi sırasında dünyaya gelen bebeğe jest yapıldı. Bebeğe THY'de iş verilecek.

Uçakta doğan bebeğe THY'den jest
21 Nisan 2017 Cuma 12:06

Türk Hava Yolları (THY) Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı İlker Aycı, 7 Nisan'daki Konakri (Gine)-Vagadugu (Burkino Faso)-İstanbul seferi dünyaya gelen bebekle ilgili açıklama yaptı. Fransız vatandaşı Gineli kadın yolcunun dünyaya getirdiği "Kadiju" bebeğin sağık durumunun iyi olmasına çok sevindiklerini belirten Aycı, doğumda emeği geçen personellerede teşekkürlerini sundu.

Aycı, bebeğe jest yapacaklarını şu sözlerle anlattı:

"Elbette ki bir jest düşünüyoruz. O bebek bizim uçağımızda dünyaya geldi. Bebeğin eğitimi, daha sonra da iş hayatına başladığında THY'yi tercih etmesi noktasında elimizden geleni yapacağız. Uçağımızda doğan bebeği, ileride bir THY çalışanı olarak aramızda görmek istiyoruz. Bununla ilgili girişimleri de ilgili makamlar ve aileler nezdinde yapacağız."

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.